Svetik 33
✩ Premium ✩
- Дописи
- 4019
- Реакції
- 7889
- Бали
- 3235
Svetik 33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Золоті слова))душить себя пододеяльником - это ты, конечно, молодец.
А давайте попробуем искать не почему всё плох - а что можно сделать что бы было хорошо. Давайте попробуем
А ви шукали роботу?Работа нужна.. с доходами
Лучше не смеяться я видел людей в панике ето страшно....Сейчас будешь смеяться...
1500 грн
М,да...Сейчас будешь смеяться...
1500 грн
что мешает найти такую? Только не говорите, что "работы нет", не поверю, работа есть и её валом.Работа нужна.. с доходами
Можливо в тому місті скрутно з роботою, або вимоги якісь є!что мешает найти такую? Только не говорите, что "работы нет", не поверю, работа есть и её валом.
І не просто жінка....а сильна жінка.Яка зможе все пережити.На наступний раз коли захочеш щось собі зробить подивись на дітей і подумай а що з ними буде і яке майбутне без мене іх чекає....я думаю що без мами у них мабутнього немає...А все треба пережитиТаня,навіщо підодіяльником???Візьми себе в руки,тобі тут ,не одподивись на дітей говорили.Подивися на себе з другої сторони.З тієї,що,ти жінка.
Тут,є люди,які по три роботи мають.По вечорам підробітки шукають,а про підодіяльник мріють,коли він на одіялі,сон їх береже.Таня,ти не старушка,бери себе в рукиРабота нужна.. с доходами
Єсть там робота.А би робити хотіли.Можливо в тому місті скрутно з роботою, або вимоги якісь є!
Старший,вже дорослий,а дівчинку шкодаІ не просто жінка....а сильна жінка.Яка зможе все пережити.На наступний раз коли захочеш щось собі зробить подивись на дітей і подумай а що з ними буде і яке майбутне без мене іх чекає....я думаю що без мами у них мабутнього немає...А все треба пережити
Какого ты xepa сидишь в той Каховке?Работа нужна.. с доходами
???Там працювати треба.Какого ты х*ра сидишь в той Каховке?
У тебя дети взрослее чем у меня.
Давай в Польшу, ко мне.
С этого понедельника я теперь бригадир в Auchan.
Возьму тебя на своё бывшее место.
Что там сидеть и закатки закатывать?
Какого фига, я не понимаю тебя....
А ви думаєте зо дорослій дитині не потрібна мати?якщо ви так думате то ви помиляєтесяСтарший,вже дорослий,а дівчинку шкода