Скинули скріни з асвп

• Автор теми Автор теми Moshennik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K

Moshennik

Форумчанин
Дописи
47
Реакції
30
Бали
158
Moshennik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Сьогодні скинули скріни з асвп чужих людей. Говорять що те саме буде зі мною. Позвонив мені щоб попередити мене і допомогти. У кого так було?

Доброго дня. Сьогодні скинули скріни з асвп чужих людей. Говорять що те саме буде зі мною. Позвонив мені щоб попередити мене і допомогти. У кого так було?
Сделайте скрины, где люди сносили ин и отправьте им. Тоже предупредите их.

Сделайте скрины, где люди сносили ин и отправьте им. Тоже предупредите их.
Я йому говорила це, а він тупий, говорить якщо рахунки блоконуть де гроші возьмеш на те щоб напис знести?

Скиньте скрины судебных решений по отмене ИНН. Скажите что с ними тоже самое будет

Я йому говорила це, а він тупий, говорить якщо рахунки блоконуть де гроші возьмеш на те щоб напис знести?
Если вы не можете ему отвечать, то не нужно вообще общаться. Заблокируйте его .

Логіка в них ..., "де гроші возьмеш на те щоб напис знести?", а де візьму щоб вам віддати якщо заблокуєте їх не турбує.

Логіка в них ..., "де гроші возьмеш на те щоб напис знести?", а де візьму щоб вам віддати якщо заблокуєте їх не турбує.
Та ото ж))
Хтось уже писав про таку ситуацію, не можу найти тему. Цікаво чим закінчилось)

Останнє редагування:
А що саме має значення "те саме"? Взагалі, хтось там щось казав...

По моему мнению, общаться можно если 1.настроены закрыть и есть на это деньги + предлагают нормальные условия. 2.есть внутренний настрой кому то нервы потрепать, потроллить и тд - а тут такая возможность - коллектор позвонил. (Но это на любителя. Тут надо понимать, что это не с продавщицей в магазине сцепиться - подготовка нужна и общий настрой). В остальных случаях нет смысла. Я даже если случайно трубку снимаю - но не в настроении - говорю, занята , перезвоню:)))))) ага...

По моему мнению, общаться можно если 1.настроены закрыть и есть на это деньги + предлагают нормальные условия. 2.есть внутренний настрой кому то нервы потрепать, потроллить и тд - а тут такая возможность - коллектор позвонил. (Но это на любителя. Тут надо понимать, что это не с продавщицей в магазине сцепиться - подготовка нужна и общий настрой). В остальных случаях нет смысла. Я даже если случайно трубку снимаю - но не в настроении - говорю, занята , перезвоню:)))))) ага...
Та сьогодні так вийшло. За звичай не говрю
А що саме має значення "те саме"? Взагалі, хтось там щось казав...
Рахунки блокувать будуть

День добрый, когда то качай гроши моему мужу кидали ссылку на наш форум, мы так и не поняли что это было... у всех своя фантазия..

День добрый, когда то качай гроши моему мужу кидали ссылку на наш форум, мы так и не поняли что это было... у всех своя фантазия..
Обзвон зробили конкретний. Цікаво те, що пройшов рік, а вони лише сьогодні дісталися до інших осіб

Назад
Угорі