Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Теж скріни скинуть?Говорять що те саме буде зі мною.
Ні, рахунок блоконуть))Теж скріни скинуть?
Сделайте скрины, где люди сносили ин и отправьте им. Тоже предупредите их.Доброго дня. Сьогодні скинули скріни з асвп чужих людей. Говорять що те саме буде зі мною. Позвонив мені щоб попередити мене і допомогти. У кого так було?
Я йому говорила це, а він тупий, говорить якщо рахунки блоконуть де гроші возьмеш на те щоб напис знести?Сделайте скрины, где люди сносили ин и отправьте им. Тоже предупредите их.
Не його собаче діло.треба було сказати....Я йому говорила це, а він тупий, говорить якщо рахунки блоконуть де гроші возьмеш на те щоб напис знести?
Скиньте скрины судебных решений по отмене ИНН. Скажите что с ними тоже самое будетДоброго дня. Сьогодні скинули скріни з асвп чужих людей. Говорять що те саме буде зі мною. Позвонив мені щоб попередити мене і допомогти. У кого так було?
Где где...в рифмеЯ йому говорила це, а він тупий, говорить якщо рахунки блоконуть де гроші возьмеш на те щоб напис знести?

В тумбочке)де гроші возьмеш на те щоб напис знести?
Навіщо,Ви з тупенькими спілкуєтеся?Я йому говорила це, а він тупий, говорить якщо рахунки блоконуть де гроші возьмеш на те щоб напис знести?
Если вы не можете ему отвечать, то не нужно вообще общаться. Заблокируйте его .Я йому говорила це, а він тупий, говорить якщо рахунки блоконуть де гроші возьмеш на те щоб напис знести?
Навіщо,Ви з тупенькими спілкуєтес
Логіка в них ..., "де гроші возьмеш на те щоб напис знести?", а де візьму щоб вам віддати якщо заблокуєте їх не турбує.Я йому говорила це, а він тупий, говорить якщо рахунки блоконуть де гроші возьмеш на те щоб напис знести?
Та ото ж))Логіка в них ..., "де гроші возьмеш на те щоб напис знести?", а де візьму щоб вам віддати якщо заблокуєте їх не турбує.
Хтось уже писав про таку ситуацію, не можу найти тему. Цікаво чим закінчилось)Та ото ж))
А що саме має значення "те саме"? Взагалі, хтось там щось казав...Доброго дня. Сьогодні скинули скріни з асвп чужих людей. Говорять що те саме буде зі мною. Позвонив мені щоб попередити мене і допомогти. У кого так було?
Та сьогодні так вийшло. За звичай не говрюПо моему мнению, общаться можно если 1.настроены закрыть и есть на это деньги + предлагают нормальные условия. 2.есть внутренний настрой кому то нервы потрепать, потроллить и тд - а тут такая возможность - коллектор позвонил. (Но это на любителя. Тут надо понимать, что это не с продавщицей в магазине сцепиться - подготовка нужна и общий настрой). В остальных случаях нет смысла. Я даже если случайно трубку снимаю - но не в настроении - говорю, занята , перезвоню))))) ага...
Рахунки блокувать будутьА що саме має значення "те саме"? Взагалі, хтось там щось казав...
День добрый, когда то качай гроши моему мужу кидали ссылку на наш форум, мы так и не поняли что это было... у всех своя фантазия..Доброго дня. Сьогодні скинули скріни з асвп чужих людей. Говорять що те саме буде зі мною. Позвонив мені щоб попередити мене і допомогти. У кого так було?
Обзвон зробили конкретний. Цікаво те, що пройшов рік, а вони лише сьогодні дісталися до інших осібДень добрый, когда то качай гроши моему мужу кидали ссылку на наш форум, мы так и не поняли что это было... у всех своя фантазия..
У всех по-разному бываетОбзвон зробили конкретний. Цікаво те, що пройшов рік, а вони лише сьогодні дісталися до інших осіб