Скоро суд, а позовна заява так і не прийшла по пошті.

• Автор теми Автор теми Megos
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

Megos

Перевірений
Дописи
763
Рішення
1
Реакції
1389
Бали
653
Megos не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите, скоро суд, а позовна заява так и не пришла по почте.
Как её запросить и можно ли перенести суд?

Якщо ви маєте бажання захищатись, то спробуйте зв"язатись з секретарем/помічником судді.
Також можно витребувати матеріали справи для ознайомлення через систему електронного суду.
Якщо ви не зареєстровані в ЕС і вам не прийдуть документи, можно оспорити/відмінити заочне рішення суду вже постфактум.
Варіантів трохи є і при бажанні все можно вирішити.

Звонил в суд. Общаются неохотно.
Мне кажется, банки лоббируют неотправку документов, чтобы среднестатистическому ответчику, не дай бог не пришло в голову показать их адвокату

Мне кажется, банки лоббируют неотправку документов, чтобы среднестатистическому ответчику, не дай бог не пришло в голову показать их адвокату
То доки все ж таки надіслані чи ні?

Оффтоп
В державні установи з іншим стилем спілкування на роботу не беруть. ) :pardon:

Стиль спілкування різко змінюється,коли з ноги відкриваєш двері

То доки все ж таки надіслані чи ні?
Помощник судьи сказал, что позивач(!!) сам отправил мне позовну заяву, и предоставил им доказательства этого. Я же ничего не получал кроме ухвали.
Отправить по почте они мне не могут, в электронный кабинет отправить тоже не могут.
Но я могу приехать в суд и ознакомиться на месте.

(Как я и говорил, банк не хочет чтоб ответчик получал дело на руки и защищался)

Помощник судьи сказал, что позивач(!!) сам отправил мне позовну заяву, и предоставил им доказательства этого. Я же ничего не получал кроме вимоги.
Отправить по почте они мне не могут, в электронный кабинет отправить тоже не могут.
Но я могу приехать в суд и ознакомиться на месте.

(Как я и говорил, банк не хочет чтоб ответчик получал дело на руки и защищался)
Ну тут два варіанта, або ж їхати в суд якщо є можливість, або потім відміняти рішення заочне так як ви не отримували належним чином копії позовної.
Про що свідчитиме в тому числі ваш дзвінок до суду із запитом "вот а фак"

Ну тут два варіанта, або ж їхати в суд якщо є можливість, або потім відміняти рішення заочне так як ви не отримували належним чином копії позовної.
Про що свідчитиме в тому числі ваш дзвінок до суду із запитом "вот а фак"
Зараз їхати не має можливості, але чи не доведеться все одно їхати потім щоб відмінити заочно?

Зараз їхати не має можливості, але чи не доведеться все одно їхати потім щоб відмінити заочно?
Напишіть комусь з наших юристів, нехай вони вам коректніше пояснять як краще.
Бо можливо саме вони і будуть пізніше вас захищати.
Такого роду консультація безкоштовна тож варто це використати.

Документи отримав. Надіслав електронного листа умовному керівнику банку. Мабуть юр відділ злякався, зі мною зв'язались та надіслали документи по електронній пошті.

Висновки:
1. Банк і не збирався надсилати мені позовну заяву. Її не було ні по укрпошті, ні в електронному суді. Не дай боже щоб я не показав її адвокату. (Полистав форум, багато кому не прийшли документи. "Совпадение? - Не думаю!")
2. Абсурдність ситуації в тому, що документи мені повинні відправити ті, хто в цьому не зацікавлен - позивач. І суд фіксує у себе, що документи надіслані.
3. Помічник судді не зміг або не захотів допомогти в цьому питанні. Але запропонували приїхати у суд особисто у прифронтове місто, пофоткати матеріли справи.

Останнє редагування:
Документи отримав. Надіслав електронного листа умовному керівнику банку. Мабуть юр відділ злякався, зі мною зв'язались та надіслали документи по електронній пошті.

Висновки:
1. Банк і не збирався надсилати мені позовну заяву. Її не було ні по укрпошті, ні в електронному суді. Не дай боже щоб я не показав її адвокату
2. Абсурдність ситуації в тому, що документи мені повинні відправити ті, хто в цьому не зацікавлен - позивач. І суд фіксує у себе, що документи надіслані.
3. Помічник судді не зміг або не захотів допомогти в цьому питанні. Але запропонували приїхати у суд особисто у прифронтове місто.
Тоді що за "докази надсилання копії позовної заяви відповідачу" є в суді?
Бо тут або банк триндить ( хоча йому це нафік не потрібно ) якщо вже подали до суду, або в суді вам фігню сказали на рахунок доказів надсилання їм типу наданих... бо якщо це так, суд мав би таку позовну залишити без руху, так як немає дотримання всіх процесуальних норм... хоча знову ж таки - це все лишень моє суб"єктивне бачення, все ж я не юрист.

Тоді що за "докази надсилання копії позовної заяви відповідачу" є в суді?
Бо тут або банк триндить ( хоча йому це нафік не потрібно ) якщо вже подали до суду, або в суді вам фігню сказали на рахунок доказів надсилання їм типу наданих... бо якщо це так, суд мав би таку позовну залишити без руху, так як немає дотримання всіх процесуальних норм... хоча знову ж таки - це все лишень моє суб"єктивне бачення, все ж я не юрист.
Вставлю свої 5 копійок. Півтора року тому, був суд з однією шарагою. Мені так само, не приходили документи. Добре, що суд був у моєму місті. Коли я прийшов до суду ознайомлюватися з документами, "доказами" відправлення був опис вкладення. На моє питання помічниці судді, чому немає самої квитанції надсилання, вона сказала, ну, опис вкладення ж є. І суддя-довб...йоб приймає такі "докази надсилання".

Цікаво, а було таке, щоб банк подавав фейкові докази в позивній заяві? По типу що клієнт брав багато грошей, а повертав мало?
Все одно всі дані з бази банку, і ніхто їх не перевірить. Та й звикли що люди не захищаються, і доказів сплати у них часто нема

Цікаво, а було таке, щоб банк подавав фейкові докази в позивній заяві?
У меня было.
Пумб подал в суд непонятно, что за бумаги. Типа какая-то выписка, но там ни печать, ничего не было.
И аналогично Кредит365 подал тоже какую-то макулатуру фейковую

У меня было.
Пумб подал в суд непонятно, что за бумаги. Типа какая-то выписка, но там ни печать, ничего не было.
И аналогично Кредит365 подал тоже какую-то макулатуру фейковую
В Мерчіка якась похожа фігня була вродє теж

Есть ещё такой алгоритм.Вы регистрируйтесь в электронном суде, подаёте заявление через электронный суд об ознакомлении с материалами дела в электронном виде...и дальше ждёте.Пока канцелярия суда соизволит отсканировать материалы от истца.Ждать можно бесконечно долго, самое главное не забывать периодически подавать ходатайство о переносе слушания в связи с отсутствием доступа к материалам дела (нарушение конституционного права на защиту)

Назад
Угорі