Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо ви маєте бажання захищатись, то спробуйте зв"язатись з секретарем/помічником судді.Подскажите, скоро суд, а позовна заява так и не пришла по почте.
Как её запросить и можно ли перенести суд?
То доки все ж таки надіслані чи ні?Звонил в суд. Общаются неохотно.
Мне кажется, банки лоббируют неотправку документов, чтобы среднестатистическому ответчику, не дай бог не пришло в голову показать их адвокату
Звонил в суд. Общаются неохотно.
Мне кажется, банки лоббируют неотправку документов, чтобы среднестатистическому ответчику, не дай бог не пришло в голову показать их адвокату

Стиль спілкування різко змінюється,коли з ноги відкриваєш дверіЗвонил в суд. Общаются неохотно.
[POSTS=1000]Так... але там також може бути такий собі Гато, який ноги ці з сра*и повисмикувати можеСтиль спілкування різко змінюється,коли з ноги відкриваєш двері

[/POSTS][POSTS=3000]Я єдиний в своєму роді. Чувак,який в моєму суді відповідає за ознайомлення з доками,вже вітається за кілометр[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Помощник судьи сказал, что позивач(!!) сам отправил мне позовну заяву, и предоставил им доказательства этого. Я же ничего не получал кроме ухвали.То доки все ж таки надіслані чи ні?
Ну тут два варіанта, або ж їхати в суд якщо є можливість, або потім відміняти рішення заочне так як ви не отримували належним чином копії позовної.Помощник судьи сказал, что позивач(!!) сам отправил мне позовну заяву, и предоставил им доказательства этого. Я же ничего не получал кроме вимоги.
Отправить по почте они мне не могут, в электронный кабинет отправить тоже не могут.
Но я могу приехать в суд и ознакомиться на месте.
(Как я и говорил, банк не хочет чтоб ответчик получал дело на руки и защищался)
Зараз їхати не має можливості, але чи не доведеться все одно їхати потім щоб відмінити заочно?Ну тут два варіанта, або ж їхати в суд якщо є можливість, або потім відміняти рішення заочне так як ви не отримували належним чином копії позовної.
Про що свідчитиме в тому числі ваш дзвінок до суду із запитом "вот а фак"
Напишіть комусь з наших юристів, нехай вони вам коректніше пояснять як краще.Зараз їхати не має можливості, але чи не доведеться все одно їхати потім щоб відмінити заочно?
Тоді що за "докази надсилання копії позовної заяви відповідачу" є в суді?Документи отримав. Надіслав електронного листа умовному керівнику банку. Мабуть юр відділ злякався, зі мною зв'язались та надіслали документи по електронній пошті.
Висновки:
1. Банк і не збирався надсилати мені позовну заяву. Її не було ні по укрпошті, ні в електронному суді. Не дай боже щоб я не показав її адвокату
2. Абсурдність ситуації в тому, що документи мені повинні відправити ті, хто в цьому не зацікавлен - позивач. І суд фіксує у себе, що документи надіслані.
3. Помічник судді не зміг або не захотів допомогти в цьому питанні. Але запропонували приїхати у суд особисто у прифронтове місто.
Вставлю свої 5 копійок. Півтора року тому, був суд з однією шарагою. Мені так само, не приходили документи. Добре, що суд був у моєму місті. Коли я прийшов до суду ознайомлюватися з документами, "доказами" відправлення був опис вкладення. На моє питання помічниці судді, чому немає самої квитанції надсилання, вона сказала, ну, опис вкладення ж є. І суддя-довб...йоб приймає такі "докази надсилання".Тоді що за "докази надсилання копії позовної заяви відповідачу" є в суді?
Бо тут або банк триндить ( хоча йому це нафік не потрібно ) якщо вже подали до суду, або в суді вам фігню сказали на рахунок доказів надсилання їм типу наданих... бо якщо це так, суд мав би таку позовну залишити без руху, так як немає дотримання всіх процесуальних норм... хоча знову ж таки - це все лишень моє суб"єктивне бачення, все ж я не юрист.
У меня было.Цікаво, а було таке, щоб банк подавав фейкові докази в позивній заяві?
В Мерчіка якась похожа фігня була вродє тежУ меня было.
Пумб подал в суд непонятно, что за бумаги. Типа какая-то выписка, но там ни печать, ничего не было.
И аналогично Кредит365 подал тоже какую-то макулатуру фейковую
Было. Что-то тоже припомнил, когда писал пост, но не стал на этом внимание акцентировать, ибо не уверен)В Мерчіка якась похожа фігня була вродє теж
Есть ещё такой алгоритм.Вы регистрируйтесь в электронном суде, подаёте заявление через электронный суд об ознакомлении с материалами дела в электронном виде...и дальше ждёте.Пока канцелярия суда соизволит отсканировать материалы от истца.Ждать можно бесконечно долго, самое главное не забывать периодически подавать ходатайство о переносе слушания в связи с отсутствием доступа к материалам дела (нарушение конституционного права на защиту)Подскажите, скоро суд, а позовна заява так и не пришла по почте.
Как её запросить и можно ли перенести суд?