Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
30-45 днівНеделю назад написал на два мфо заявы, кому через сколько нацком ответил? А то уже подумываю может не туда написал, писал через "звернення громадян"
А вы и чем писали? Может тоже хотите что бы договор признали никчемным?Неделю назад написал на два мфо заявы, кому через сколько нацком ответил? А то уже подумываю может не туда написал, писал через "звернення громадян"
Неделя это совсем маленький срок. Обычно отвечают через один месяц, иногда полтора месяцаНеделю назад написал на два мфо заявы, кому через сколько нацком ответил? А то уже подумываю может не туда написал, писал через "звернення громадян"
Да он и так никчёмный, просто им скину чтобы отстали, я им говорю тело отдам, а они вийобА вы и чем писали? Может тоже хотите что бы договор признали никчемным?
Так может не то тело предлагаетеДа он и так никчёмный, просто им скину чтобы отстали, я им говорю тело отдам, а они вийоб
Розумієте , що скучно на карантині, треба себе чимось зайняти)ось і листами нацком трішечки закидати, щоб ним останні місяці не було сумноА вы и чем писали? Может тоже хотите что бы договор признали никчемным?
Ви справді думаєте, що вони після листа запропонують тіло?Да он и так никчёмный, просто им скину чтобы отстали, я им говорю тело отдам, а они вийоб
Скучно не спорю, но нужно себя работой загружать, а не х*рней всякойРозумієте , що скучно на карантині, треба себе чимось зайняти)ось і листами нацком трішечки закидати, щоб ним останні місяці не було сумно
Еххх, робота якщо б вона була в умовах карантину така щоб себе можна було нею завантажити)))Скучно не спорю, но нужно себя работой загружать, а не х*рней всякой
Носки вяжите, шарфикиЕххх, робота якщо б вона була в умовах карантину така щоб себе можна було нею завантажити)))
Носки вяжите, шарфики
Таке як зв'яжу я , мабуть і кіт мій вдягнути не захоче ?в мене дуже тяжка праця на карантині, я кожну годину бігаю автографи ставити???Носки вяжите, шарфики
Автографы возле холодильника, о посещении егоТаке як зв'яжу я , мабуть і кіт мій вдягнути не захоче ?в мене дуже тяжка праця на карантині, я кожну годину бігаю автографи ставити???
НБУ п ответили мне , что пишите в нацкомфин, а те в НБУ...Неделю назад написал на два мфо заявы, кому через сколько нацком ответил? А то уже подумываю может не туда написал, писал через "звернення громадян"
????Та ні , я серйозно, хожу на роботу на чергування і кожну годину потрібно ходити відмічатись за присутність, що вдень, що вночіАвтографы возле холодильника, о посещении его
Ох и работка у вас????Та ні , я серйозно, хожу на роботу на чергування і кожну годину потрібно ходити відмічатись за присутність, що вдень, що вночі
Я вже)Автографы возле холодильника, о посещении его
Ох ці нічні походи до холодильника ??Я вже)
Ледве дочекалася першої години.Ох ці нічні походи до холодильника ??
Що ж ви там такого смачного поклали, що ледве дочекалися?аж в самої виникло бажання перевірити ще разок холодильник ?Ледве дочекалася першої години.
Умничка, главное не сбиваться с графикаЯ вже)