Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як пощаститьСколько по времени суд может рассматривать иск по обеспечению?
Перестануть списуватиИ если уже списывают 20% с зп,что даёт обеспечения в данном случае?.
В теории до 10 дней. По факту.... Кому как.Сколько по времени суд может рассматривать иск по обеспечению?
И если уже списывают 20% с зп,что даёт обеспечения в данном случае?.
Это нужно будет что-то в бухгалтерию отправлять/исполнителю?Як пощастить
Перестануть списувати
Ну так, прийдеться ще трохи тим питанням зайнятись, після рішення судуЭто нужно будет что-то в бухгалтерию отправлять/исполнителю?
Не автоматом же.
Навряд чи.. просто ліниві сволочі..У меня уже скоро будет 2 месяца как морозятся,по телефону завтраками кормят.Врут в открытую.Думаю у них договоренности с исполнителями или шарагами,тк у меня суд по месту регистрации шараги.Видать в сговоре.
Це 5-10 хвилин,я то бачив їх ухвали,береш готову ухвалу,копіпастом змінюєшь прізвища позивача,нотаріуса та виконавця,а також номера ВП та справи.Все.Даєшь судді підписати,ручкою та ецп (ще 2 хвилини).Додаєшь до ел.суду та вони автоматично,після перевірки додають на судову владу.Навряд чи.. просто ліниві сволочі..
Угу, щас, суддя і 1000$ )))Та тому,що мабуть косарк зелені разок у місяць шарага заносе