Сколько по времени суд рассматривает обеспечение?

• Автор теми Автор теми Inusa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 718

Inusa

Форумчанин
Дописи
77
Реакції
21
Бали
3565
Inusa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сколько по времени суд может рассматривать иск по обеспечению?
И если уже списывают 20% с зп,что даёт обеспечения в данном случае?.

Сколько по времени суд может рассматривать иск по обеспечению?
И если уже списывают 20% с зп,что даёт обеспечения в данном случае?.
В теории до 10 дней. По факту.... Кому как.
Надо, что бы остановить списание.

У меня уже скоро будет 2 месяца как морозятся,по телефону завтраками кормят.Врут в открытую.Думаю у них договоренности с исполнителями или шарагами,тк у меня суд по месту регистрации шараги.Видать в сговоре.

У меня уже скоро будет 2 месяца как морозятся,по телефону завтраками кормят.Врут в открытую.Думаю у них договоренности с исполнителями или шарагами,тк у меня суд по месту регистрации шараги.Видать в сговоре.
Навряд чи.. просто ліниві сволочі..

Навряд чи.. просто ліниві сволочі..
Це 5-10 хвилин,я то бачив їх ухвали,береш готову ухвалу,копіпастом змінюєшь прізвища позивача,нотаріуса та виконавця,а також номера ВП та справи.Все.Даєшь судді підписати,ручкою та ецп (ще 2 хвилини).Додаєшь до ел.суду та вони автоматично,після перевірки додають на судову владу.
Тому вважаю навпаки,бабки ліві заробляють таким чином.Чомусь коли подаєшь по своєму адресу в суд,на протязі тижня забезпечення,за адресою шараги - місяцями тягнуть.Наврятчи із за загруженності,тк це дуже швидко робиться при бажанні.
Це ж,якщо навмисно не затягувати,як мєнтам справу розкрити,а робити майже нічого не треба,а не роблять.Чому?Та тому,що мабуть косарк зелені разок у місяць шарага заносе ,яка по сусідству знаходиться.Справ то багато прилітає,їм це вигідно,судді теж.Час потягнула і опача.

Назад
Угорі