складала договір з юристом на медіацію з МФО по реструкторизації

• Автор теми Автор теми Галига
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K

Галига

Форумчанин
Дописи
263
Реакції
110
Бали
913
Галига не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Моє питання адвокатів. Я складала договір з юристом на медіацію з МФО по реструкторизації. І ось тепер надійшла пропозиція закрити інвеструм за тіло до 26 числа. А тіло там 9 тис. Звісно одразу таку суму я не маю. Та й хто позичить її у час війни.Порадьте як мені викрутитися з такої ситуації. А то мені тепер ще й адвоката хочеться послати?.

Доброго дня. Моє питання адвокатів. Я складала договір з юристом на медіацію з МФО по реструкторизації. І ось тепер надійшла пропозиція закрити інвеструм за тіло до 26 числа. А тіло там 9 тис. Звісно одразу таку суму я не маю. Та й хто позичить її у час війни.Порадьте як мені викрутитися з такої ситуації. А то мені тепер ще й адвоката хочеться послати?.
Єдина порада - не залучати до такої справи юристів/адвокатів. Вони потрібні виключно на стадії суду з кредитором або скасування виконавчого напису нотаріуса. З МФО ви можете й самі домовлятись.
Стосовно Інвеструм - повірте, це не остання їх пропозиція. Не закриєте зараз, з часом ще раз запропонують.
Скільки ви заплатили юристу за його "роботу"?

Вот честное слово. Вы уже сколько на форуме, сколько задали вопросов. Сколько раз было написано и про реструктуризацию и про юристов (что они нужны только если суд и ИНН). Но вы все равно делаете по своему.
Если хочется послать адвоката, то посылайте.

Єдина порада - не залучати до такої справи юристів/адвокатів. Вони потрібні виключно на стадії суду з кредитором або скасування виконавчого напису нотаріуса. З МФО ви можете й самі домовлятись.
Стосовно Інвеструм - повірте, це не остання їх пропозиція. Не закриєте зараз, з часом ще раз запропонують.
Скільки ви заплатили юристу за його "роботу"?
6

Медиация говорите))))

Медиация говорите))))
Медиа́ция — одна из технологий альтернативного урегулирования споров с участием третьей нейтральной, беспристрастной, не заинтересованной в данном конфликте стороны — медиатора, который помогает сторонам выработать определённое соглашение по спору, при этом стороны полностью контролируют процесс принятия ..

Тепер я знаю це слово....?????????
Таких "Захистів" не 2 і не три, а сотні))
Ну так головою треба думати......
Медиация говорите))))
Тільки от хто із 3 сторін не зацікавлена ...????

Это же вы писали в первых своих темах, что выбросили на юриста 15 тыс. Вам мало было и вы решили ещё повторить))

Але Ваші слова Богу в вухо?
Краще вам у вухо.
І так, аби не в одно увійшло і з іншого вийшло)
Это же вы писали в первых своих темах, что выбросили на юриста 15 тыс. Вам мало было и вы решили ещё повторить))
Йо6ушківаробушкі :hang2:

Да уж, без лoxа жизнь плоха.

При теле 9 отдать 6 "юристу"))

Причом этот Галига уже 15к отдавал какой-то шараге юридической, я помню темы старые))

так он теперь медитирует на ваши мфо, подождите немного, они скоро сами рассосутся

Назад
Угорі