складала договір з юристом на медіацію з МФО по реструкторизації

• Автор теми Автор теми Галига
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K
так он теперь медитирует на ваши мфо, подождите немного, они скоро сами рассосутся
Скоро медиумов будут приглашать. Вызывать души зекредитов, вошивсим, вашихготивочок и прочих шараг, которые удачно крякнулись.

Знайшли на юриста,шукайте і на МФО.А то юрист даремно медіює...
А взагалі вам порада,поки безкоштовна?бо скоро буду брати гроші))
Завжди перш думайте ,ніж щось зробити....
От ви взяли юриста,він там чи домовився,чи просто "пощастило",а у вас грошей нема)
В чому суть цього юриста?????
Нащо було платити 6?????

От ви взяли юриста,він там чи домовився,чи просто "пощастило",а у вас грошей нема)
Нащо було платити 6?????
Перед этим был за 15 тыс. Это уже второй, ну хоть подешевле))

Нащо було платити 6?????
ну може це не гроші для людини, нє? :rolleyes: мм?:rolleyes:
[POSTS=1000]?;)[/POSTS]
Доброго дня. Моє питання адвокатів. Я складала договір з юристом на медіацію з МФО по реструкторизації. І ось тепер надійшла пропозиція закрити інвеструм за тіло до 26 числа. А тіло там 9 тис. Звісно одразу таку суму я не маю. Та й хто позичить її у час війни.Порадьте як мені викрутитися з такої ситуації. А то мені тепер ще й адвоката хочеться послати?.
а взагалі чого ви вирішили, що то правильна медіація? до медіаторів є вимоги, законодавчо визначені
Стаття 9. Вимоги до медіатора

1. Медіатором може бути фізична особа, яка пройшла базову підготовку медіатора в Україні або за кордоном.

2. Медіатором не може бути особа, яка має судимість, особа, цивільна дієздатність якої обмежена, або недієздатна особа.

3. Сторони медіації, органи державної влади та органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації незалежно від форм власності та підпорядкування, громадські об’єднання можуть встановлювати додаткові вимоги до медіаторів, яких вони залучають або послугами яких користуються, зокрема щодо наявності спеціальної підготовки, віку, освіти, практичного досвіду тощо.

4. Об’єднання медіаторів та суб’єкти, що забезпечують проведення медіації, можуть встановлювати додаткові вимоги до медіаторів, яких вони включають до своїх реєстрів, зокрема щодо наявності спеціальної підготовки, віку, освіти, практичного досвіду тощо.

Нє ну Ви хлопці та дівчата мертвого доведете?. Доречі я питання юристам ставила ))).

Нє ну Ви хлопці та дівчата мертвого доведете?. Доречі я питання юристам ставила ))).
адвокатам
Нє ну Ви хлопці та дівчата мертвого доведете?.
:saint:
Галига, найголовніше - не тринькати гроші. ви тринькаєте уже вдруге. тобто не прислуховуєтесь.
а могли б комусь ці 6 к дати в займ під відсотки

адвокатам

:saint:
Галига, найголовніше - не тринькати гроші. ви тринькаєте уже вдруге. тобто не прислуховуєтесь.
а могли б комусь ці 6 к дати в займ під відсотки
А ще краще,закрили б одну шарагу на вигідних умовах

Нащо було платити 6?????
[POSTS=2000]Боже яке ж зле... а де уся ота привітність)))
Хто тебе взагалі без прививкі випустив :hahah::prankster: ... я коли писав "випускай кракена" не тебе мав на увазі )))[/POSTS]
А ще краще,закрили б одну шарагу на вигідних умовах
[POSTS=2000]:facepalm::facepalm: ... Дівки, ви показились чи шо :rolleyes: .... Гато це ти казав шо мудра[/POSTS]
в займ під відсотки
Ага... як каса : під мульйонстопісят тисяч ріних :hang2:

Останнє редагування:
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1000]
Screenshot_2023-06-21-19-47-44-17_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
:sarcastic: [/POSTS]

Доброго дня. Моє питання адвокатів. Я складала договір з юристом на медіацію з МФО по реструкторизації. І ось тепер надійшла пропозиція закрити інвеструм за тіло до 26 числа. А тіло там 9 тис. Звісно одразу таку суму я не маю. Та й хто позичить її у час війни.Порадьте як мені викрутитися з такої ситуації. А то мені тепер ще й адвоката хочеться послати?.
Адвокат вас развел просто.
А насчет того, что нет сразу 9 тыс. На тело для инвеструм, так сообщите им, что за тело вы могли бы, но только частями в течении трех месяцев, т.к. сразу нет. Ведите с ними переговоры.
Не забывайте просить гарантийный лист.

Ви би ще 3 десь позичили і за тіло б закрили їх, а так то да, гроші на вітер ?
Я лише намагалась випутатись. Схема та сама по якій ми в боргах. Всі перекривала щоб мати спокій?. Я теж платила за спокій . І ось що вийшло.

Я лише намагалась випутатись. Схема та сама по якій ми в боргах. Всі перекривала щоб мати спокій?. Я теж платила за спокій . І ось що вийшло.
Вам зараз не потрібно юриста. Шарага сама може за тіло запронувати

Назад
Угорі