Скільки часу має право виконавець не розблокувати рахунок?

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 2K

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Що робити в такому випадку підкажете будь ласка? Арешт рахунків у мене зарплатного та соціального( дитячі 860 грн) подала заяву виконавцю на визначення рахунку видатковим свій зарплатний 14 числа. 18 числа він зробив постанову яку я бачу в Дії на дві мінімальних зарплати сьогодні 21 число в банк ніякі постанови не поступали. Мені 20 числа нарахували аванс який теж списав мінус виставленої суми (-15 тисяч на карті). Скільки часу має право виконавець не розблокувати рахунок?

Доброго вечора. Що робити в такому випадку підкажете будь ласка? Арешт рахунків у мене зарплатного та соціального( дитячі 860 грн) подала заяву виконавцю на визначення рахунку видатковим свій зарплатний 14 числа. 18 числа він зробив постанову яку я бачу в Дії на дві мінімальних зарплати сьогодні 21 число в банк ніякі постанови не поступали. Мені 20 числа нарахували аванс який теж списав мінус виставленої суми (-15 тисяч на карті). Скільки часу має право виконавець не розблокувати рахунок?
Списав кошти після того як виніс постанову)) Молодець мля.

Скільки часу має право виконавець не розблокувати рахунок?
Два дні з моменту отримання листа від вас.
Але він вже ні при чим. Постанову він виніс.
Всі претензії до банку. Якщо звісно він не відправив укрпоштою, тоді все більш зрозуміліше.

Всі претензії до банку. Якщо звісно він не відправив укрпоштою, тоді все більш зрозуміліше.
Банк каже що нічого не отримував

Я обрала видатковим зарплатний рахунок. Скажіть будь ласка як вчинити з дитячими? Він же не має права їх блокувати це ж на дитину

Банк каже що нічого не отримував
Може таке бути. Я ж написав, якщо виконавець відправим простим листом, це може зайняти днів 10-14.
Скажіть будь ласка як вчинити з дитячими? Він же не має права їх блокувати це ж на дитину
Звісно що не має.
Беріть довідку в банку що це за рахунок і відправляйте виконавцю.
Не має права не розблокувати.

Може таке бути. Я ж написав, якщо виконавець відправим простим листом, це може зайняти днів 10-14.

Звісно що не має.
Беріть довідку в банку що це за рахунок і відправляйте виконавцю.
Не має права не розблокувати.
А він в такому випадку не зробить так що той дитячий розблокує а зарплатний назад блокане?

А він в такому випадку не зробить так що той дитячий розблокує а зарплатний назад блокане?
Не має права, якщо зарплатний буде видатковим обозначений, а на дитячі взагалі. Це не ваші кошти а дитини.

А коли розблокують рахунок, то він вже немає права списувати під 0?

А коли розблокують рахунок, то він вже немає права списувати під 0?
Ні він ні тим більше банк.
Якщо рахунок визначений видатковим будь ким з виконавчої служби, ні він сам ні інші вже не можуть з нього нічого списати в сумі 14200 на місяць.
В мене для прикладу прилітала платіжка на списання і банк бортонув виконавця. Бо там все було в межах 14200

Ні він ні тим більше банк.
Якщо рахунок визначений видатковим будь ким з виконавчої служби, ні він сам ні інші вже не можуть з нього нічого списати в сумі 14200 на місяць.
В мене для прикладу прилітала платіжка на списання і банк бортонув виконавця. Бо там все було в межах 14200
А скільки +- часу треба часу на розблокування якщо це приват?
І через скільки блокуют після вступу в силу суд рішення?

А скільки +- часу треба часу на розблокування якщо це приват?
В мене все швидко блочилось і так само швидко розблоковувалось.
Всі три банкі, отже роблю висновок що швидкість операцій все ж більше залежить від виконавчих дій.
В мене все робилось мабуть через обмін асвп, тому швидко.
А якщо відправляють "поштовим голубом" то і мають потім гемор.

І через скільки блокуют після вступу в силу суд рішення?
Коли це рішення у вигляді виконавчого листа буде пред"явлено виконавцю до негайного виконання.

В мене все швидко блочилось і так само швидко розблоковувалось.
Всі три банкі, отже роблю висновок що швидкість операцій все ж більше залежить від виконавчих дій.
В мене все робилось мабуть через обмін асвп, тому швидко.
А якщо відправляють "поштовим голубом" то і мають потім гемор.

Коли це рішення у вигляді виконавчого листа буде пред"явлено виконавцю до негайного виконання.
Тобто певних сроків нема (для пред'явленню виконавцю)?

Срок предьяаления исполнительного листа 3 года. Если вы об этом
Я в тому сенсі, що припустимо пройшов місяць з рішення суду, й потім коли передают виконавцю? Чи у той же день як прошло 30 днів?

Я в тому сенсі, що припустимо пройшов місяць з рішення суду, й потім коли передают виконавцю? Чи у той же день як прошло 30 днів?
Как дойдут. У знакомой по моно исполнительное было открыто месяц назад по решению суда от 21 года. А может 30 дней плюс неделя-две

Как дойдут. У знакомой по моно исполнительное было открыто месяц назад по решению суда от 21 года. А может 30 дней плюс неделя-две
А, я просто думала, что одним днем...а заранее с исполнителем можно будет связаться?

Назад
Угорі