Leona
✩ Premium ✩
- Дописи
- 11986
- Реакції
- 20848
- Бали
- 7215
Leona не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я дуже рада буду дистанційному навчаннюЯ так думаю- ведь в городах дети в школу идут только первых, девятых и одиннадцатых классов а все остальные на дистанции. Точно ничего не знаю

Ну если ещё младшие классы ,то их хоть так хоть эдак дома больше нужно учить, мама и дитё учиться вместе, все через это проходили ...я бы даже кое что взяла бы на вооружение в классы, пройденный материал в виде тестов ,так как он занимает много времени на оценивание детей на уроке, и больше послушать учителя о новой теме .Я дуже рада буду дистанційному навчанню![]()
А мене якраз другий клас і лякає?Ну если ещё младшие классы ,то их хоть так хоть эдак дома больше нужно учить, мама и дитё учиться вместе, все через это проходили ...
Головне не нервувати ні себе ні дитину, вірю важко, та треба дітей підтримати їм ще важчеА мене якраз другий клас і лякає?
Не знаю,але чомусь із старшою набагато легше,вона хоч чує,коли її пояснюєш.
А менший дивиться на мене,як я йому пояснюю,але не чує мене від слова зовсім☹
Будемо якось старатися...Головне не нервувати ні себе ні дитину, вірю важко, та треба дітей підтримати їм ще важче
У меня тоже была безумно шикарная кредитная история, брала... брала... брала....и без проблем давали, пока поняла СТОП!!!!!ХВАТИТ!!!!!!!Дила, це тому,до я дуже відповідальна і серйозна, мабуть
Ну мне чёт банки не раздавали как вам, только МФОшные шараги рискнулиМи тут всі такі?
Ну мне чёт банки не раздавали как вам, только МФОшные шараги рискнули
мабуть Ви не дуже відповідальний і не дуже серйозний.Получается, так)мабуть Ви не дуже відповідальний і не дуже серйозний.
Я думаю Ви не дуже засмутилися...Получается, так)
Так , серйозна тема ,,,мЕдлЕнно '' переходить у Флуд!!!!!!
А ну,кац !!!!
і де флуд?Ми рАзмишляємо,чому одним давали всюди і багато,а іншим ні?Ну поболее,чем на обычной работеВы так думаете?? Но и на панели много не заработаем