Швидкогроші (Споживчий Центр) подали до суду

ШГ Споживчий центр подав до суду. На укр пошті отримала позовну заяву з додатками. Ухвали ще немає...підкажіть будь ласка які мої подальші дії?🤦🏽‍♀️
До юристів і захищатися.

ШГ Споживчий центр подав до суду. На укр пошті отримала позовну заяву з додатками. Ухвали ще немає...підкажіть будь ласка які мої подальші дії?🤦🏽‍♀️
Или не защищаться и ждать решение суда (вероятно, удовлетворят их хотелки)

Вот как раз тут шансы 99% в их пользу и совсем немного в пользу ответчика
знаешь, такое про 99%.
Я тут изучал пингпонгорасов и их дела по милоан 2021 года
Достаточно часто там были моменты тело и не больше, примерно 25% решений без отзывов.
хз, я эти суды не выкупаю нифига до сих пор

знаєш, таке про 99%.
Я тут вивчав пінгпонгорасів та їхні справи щодо мілоан 2021 року
Досить часто там були тіло моменти і не більше, приблизно 25% рішень без відгуків.
хз, я ці суди не викупляю ніфігу досі
У мене був суд, тіло 7000, з усіма відсотками і судовзбір майже 18000. Суд і не скривився, і задовільнив хотелкі їхні.

ну так... если отзыва не было - да, так и происходит часто.
Адвокат з форума не хотів взятися, я питаю, можливо виграти цей суд, і тоді тільки адвокату платив би, він каже не знаю, смотря який суд, так що не ризикнув на адвоката, бо плюс ще росходи

Прислали документы на почту что подают в суд и хотят сумму в три раза больше Просят провести суд у порядку спрощенного позовного провадження без повидомлення сторин
Какие действия ?

Прислали документы на почту что подают в суд и хотят сумму в три раза больше Просят провести суд у порядку спрощенного позовного провадження без повидомлення сторин
Какие действия ?
дивитися треба на судовій владі чи подали в суд, але більше схоже на те, що вони на зв'язок хочуть витягнути

Какие действия ?
Добрий день. Для отримання консультації по справі звертайтесь за вказаними контактами.

Всем привет, люди подскажите что делать, к кому обращаться, Швидко гроши подали в суд, тело 7к, всё вместе 23к
Возможно выиграть, и закрыть за тело кредита ?
Просто судами у меня впервые, так что подскажите, спасибо

з 8000 хочуть 20000 + судовий збір, що робити? Чи можна домовитися з ними?

Щось мені так страшно , треба їм подзвонити в домовитися?

Щось мені так страшно , треба їм подзвонити в домовитися?
Тоже такая ситуация, я им звонила но они не пошли на уступки совсем, только полную оплату и все.
Ну я решила бросить этот суд и оставить без защиты так как шансы малы. Брала 15 должна отдать 33 тыс плюс сбор. Назначили суд на 28 августа в итоге его перенесли на 15 сентября. В принципе мне пока это нравится) есть больше времени подсобрать денег.

Доброго вечора. Теж споживчий центр подав в суд, тіло 7тис. Документів не бачила, я не живу там куди відправили. Суд призначено на 10.10.2025. Якщо я зараз їх оплатю, чи є можливість що суд закриє справу?

Доброго вечора. Теж споживчий центр подав в суд, тіло 7тис. Документів не бачила, я не живу там куди відправили. Суд призначено на 10.10.2025. Якщо я зараз їх оплатю, чи є можливість що суд закриє справу?
доброго дня.
а ви знаєте скільки вони просять через суд? щоб оплатити

доброго дня.
а ви знаєте скільки вони просять через суд? щоб оплатити
Доброго дня) отримала доступ до документів, ознайомилась , просять тіло і судовий збір 2 тис. Тому вважаю, що цілком нормально, нічого лишнього😀 чекати суду і потім оплачувати? Правильно ж буде?

Доброго дня) отримала доступ до документів, ознайомилась , просять тіло і судовий збір 2 тис. Тому вважаю, що цілком нормально, нічого лишнього😀 чекати суду і потім оплачувати? Правильно ж буде?
так, тоді це цілком прийнятний варіант

Назад
Угорі