Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
За рік прострочкі нікого небуло?хоча є 3відділень у нас.А якщо і прийдуть?Скажете доброго дня всі питання будь-ласка у письмовій формі,офіційно через почту надсилайте,і допобачення.Доброго дня.Скажіть будь-ласка чи швидко гроші можуть прийти???
По каждому мфо есть много тем на форуме, почитайте их там есть все ответы)) У меня ко всем сараям одна позиция - это режим снежинки))) Там где много пролонгация то для себя я кредит закрыла, если им что-то не нравится то это не мои проблемы))Дякую.Як зними можна боротися чи договоритися?? І також з кредит касою я більше переплатила пролонгаціями чим взяла.!? Можете підказати що робити?!Дякую
Чим більш ви будете стійкіші,то вони скоріше здадуться????,мені тоже треш такій робили,мама негорюй,нічого форум дав мені мужності,діти сили і вперед в атаку????передали своім крисам Талліон,а ті за тіло здалися.Так що стійте до кінця,удачі вам?Дякую.Як зними можна боротися чи договоритися?? І також з кредит касою я більше переплатила пролонгаціями чим взяла.!? Можете підказати що робити?!Дякую
Чем же они такие страшные? Такие же как все... Звонки,пара писем...Дякую.Саме більше тривоже швидко гроші. брала 11тис погасила 7 і остальне просто не можу не реально((
Только по Western UnionДоброго дня.Скажіть будь-ласка чи швидко гроші можуть прийти???