Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нє, вони на тіло не йдуть. Рік покрутять відсотки та в суд підутьВітаю . Хто має номер адекватно менеджера швидко гроші. Тіло кредиту 13000к нарахували 29000 платить нічим. Може домовлюся за тіло щоб розбили на частини.
Так вже прислали бумажки про відкриття рахунку куди сплачувати кошти, і скільки але ще позовної заяви не маєНє, вони на тіло не йдуть. Рік покрутять відсотки та в суд підуть
Оптимальний варіант - чекайте позову, подавайте на нього грамотний відзив. Судді останніх два місяці дещо повертають голови в сторону позичальників, особливо апеляційні. Певно і їм набридли ці шахраї з конвеєром безпідставних (повністю або частково) позовів.Так вже прислали бумажки про відкриття рахунку куди сплачувати кошти, і скільки але ще позовної заяви не має
Туалетний папір подарувалиТак вже прислали бумажки про відкриття рахунку куди сплачувати кошти, і скільки але ще позовної заяви не має
Та я в курсі що туалетний папір. Написала на вайбер їм що готовий за тіло закрити щоб розбили на частини. Мені відповіли що зафіксовано моє звернення чекайте зміною зв'яжеться спеціаліст. Навіть номер телефону дали куди звонитьТуалетний папір подарували
Можуть погодитись, заплатите і отримаєте позов.Написала на вайбер їм що готовий за тіло закрити щоб розбили на частини.
Не ведіться! РеОБДУРИЗАЦІЯ - це визнання Вами всіх штучних нарахувань, збільшення суми поверх штучних накруток. Після цього шанси щось відбити в суді падає майже до нуля.Nataliay,
Яка у вас ситуація з ШГ?
В мене ситуація наступна пропонують
Рустукторизацію але потрібно переплатити 7 тис це over дофіга але не знаю як діяти чи чекати на нашу пропозицію чи її не буде?