Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Вітаю . Хто має номер адекватно менеджера швидко гроші. Тіло кредиту 13000к нарахували 29000 платить нічим. Може домовлюся за тіло щоб розбили на частини.
Вітаю . Хто має номер адекватно менеджера швидко гроші. Тіло кредиту 13000к нарахували 29000 платить нічим. Може домовлюся за тіло щоб розбили на частини.
Оптимальний варіант - чекайте позову, подавайте на нього грамотний відзив. Судді останніх два місяці дещо повертають голови в сторону позичальників, особливо апеляційні. Певно і їм набридли ці шахраї з конвеєром безпідставних (повністю або частково) позовів.
Та я в курсі що туалетний папір. Написала на вайбер їм що готовий за тіло закрити щоб розбили на частини. Мені відповіли що зафіксовано моє звернення чекайте зміною зв'яжеться спеціаліст. Навіть номер телефону дали куди звонить
Завантажуй застосунок АНТИКОЛЕКТОР 2.0 з усіма корисними функціями!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.