Шукаю приватного кредитора під адекватні проценти

• Автор теми Автор теми Олена Samadhi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 3K

Олена Samadhi

Читач
Дописи
1
Реакції
1
Бали
1
Олена Samadhi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені потрібно сума 50 000 грн під адекватні проценти. Шукаю людину яка зможе допомогти, всі умови договору розглядаються (мої контакти 0681553760)

Мені допомогла одна кантора. 7.5% в місяць. Але в заставу треба поставити авто. Без переоформлення, просто у вчасно підписати договір. Якщо адмін дозволить, напишу назву.

Мені потрібно сума 50 000 грн під адекватні проценти. Шукаю людину яка зможе допомогти, всі умови договору розглядаються (мої контакти 0681553760)
Приватний кредитор - під заставу майна тільки дасть. Якщо щось піде не так (якщо ви його шукаєте, значить вже пішло не так), то ви втратите майно. Там не проходить морозитися як від шараг.

Це на лікування кредит?
Інакше не бачу причини для такого кредиту.
Ви сто раз пожалієте про своє рішення, тут можуть справді приїхати добрі хлопчики, гроші просити повернути.

Мне тоже интересно на что кредит нужен?
Если "перекредитоваться" - то идея совсем не гуд.
Если вы не можете платить то, что есть на сейчас, то и тут не будете.
А на мороз выпасть не получится, приедут и заберут и спрашивать не станут.

Screenshot_1.webp

на що потрібні кошти? якщо на перекриття шараг то це максимально тупо

на шараги можна покласти болт, а з приватним кредитором вже так не відвертишся

І такі контори можливо мають право на життя, але до всього треба підходити з розумом, якщо брати кредит під заставу майна, щоб закрити тупі шараги, ну то це як на мене повне дно

Тут вам це не порадять.

І такі контори можливо мають право на життя, але до всього треба підходити з розумом, якщо брати кредит під заставу майна, щоб закрити тупі шараги, ну то це як на мене повне дно
Зазвичай на граблі треба добряче так стати, і потім ще раз стати і влупастти себе, щоб щось зрозуміти

Тут вам це не порадять.

Зазвичай на граблі треба добряче так стати, і потім ще раз стати і влупастти себе, щоб щось зрозуміти
настільки бояться дзвінків мівіноїдів що готові квартири, машини в заставу давати

настільки бояться дзвінків мівіноїдів що готові квартири, машини в заставу давати
Мівіну, скоріше, їдять власники мфо. А ті студенти, що сидять на телефоні, не заробляють стільки грошей. В них ставка - мінімалка + відсоток з вибитих грошей. Тому вони і злі такі 😄

Не робіть цього
Краще кожного знайомого питайте про позику у 5-10, але тільки серед своїх
Не лізьте в халепу!!!!!!!

Не робіть цього
Краще кожного знайомого питайте про позику у 5-10, але тільки серед своїх
Не лізьте в халепу!!!!!!!
Навіть у знайомих не треба брати, навіть без відсотків. Не знаю, як в кого, в мене вийшло так, що потім знову була винна мфо, банкам і знайомим. мфо пішли по колу, банки теж. Дно боргової ями було пробито до кінця. Знайомим віддала майже 3 тис. дол. Більше нікому. І не збираюся. 4 суди. 4 Вп. Правда вже три залишилося. Але і суди не закінчилися. Знаю будуть нові. Але така моя позиція.Може і неправильна.

Навіть у знайомих не треба брати, навіть без відсотків. Не знаю, як в кого, в мене вийшло так, що потім знову була винна мфо, банкам і знайомим. мфо пішли по колу, банки теж. Дно боргової ями було пробито до кінця. Знайомим віддала майже 3 тис. дол. Більше нікому. І не збираюся. 4 суди. 4 Вп. Правда вже три залишилося. Але і суди не закінчилися. Знаю будуть нові. Але така моя позиція.Може і неправильна.
Головне що позиція ваша. А як правильно не знає ніхто.

Скільки у вас знімали % з зп по 4 вп?

Назад
Угорі