шукати кошти та платити з відсотками, чи чекати пропозицій про повернення по тілу?

• Автор теми Автор теми Sickk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 2K
Полазивши на форумі трохи часу, зрозумів таку річ, що якщо не можеш повністю закрити тіло, а є кошти лише на так званий платіж з відсотками, то краще взагалі не платити відсотки а йти в просрочку, так це?
Не завжди. Якщо у вас пара кредитів, стабільна зарплата, то навіщо вам ті проблеми.
В просрочку йдуть люди без грошей, або ті, кому нарахували космічні суми.

Андрей Карта, у мфо завжди космічні суми, за місяць просрочки набігає пів тіла мінімум. Зрозуміло, що ті мфо які можу закрити одразу то закриваю, а ті які не в змозі і відсотки як пів тіла, то краще чекати лояльних умов, ніж відсотками платити 2 тіла сверху

Я просто образився :beee:
Шо так? ;)
Ну не можна казати, всі гоу в просрочку:) Все ж індівідуально.
Он хлопець був, який просто так захтів набрати кредитів... Що йому порадити з просрочкою?
У когось була зарплата 100 к., а тіло кредитів 70 к. То інша історія.
А у когось 30 МФО, та він вже рік платить тільки відсотки.
Може мені піти в памагатори?:mosking:
Андрей Карта, у мфо завжди космічні суми, за місяць просрочки набігає пів тіла мінімум. Зрозуміло, що ті мфо які можу закрити одразу то закриваю, а ті які не в змозі і відсотки як пів тіла, то краще чекати лояльних умов, ніж відсотками платити 2 тіла сверху
Згоден.

Ну не можна казати, всі гоу в просрочку:)
Можно. Що і зробив.
Спочатку манівео хотіли спи3дити гроші, потім майкредит це зробили.
Я образився. Зовсім. На всіх.
І не кажи мені що я безсовісний... сам знаю :boast:
Все ж індівідуально.
Ну я в сортах гіvна не розбирався.

Можно. Що і зробив.
Спочатку манівео хотіли спи3дити гроші, потім майкредит це зробили.
Я образився. Зовсім. На всіх.
І не кажи мені що я безсовісний... сам знаю :boast:
Ну, то ти і є третій варіант. Але ще й розлючений ;)

Був. 4 роки тому... давно не тримаю на них образ і пробачив)
Але вони ж ображаються ;) Мій "приматний загончик" став активний на геніальні ідеї. Вперше за всю історію вони погодились на списання. Але не на ту суму, що потрібно. Наступного дня знов верещать:)
Чекаємо!:)

Чи потрібно робити пролонгації, якщо нема грошей для повного закриття, а лише на пролонгацію. Читав, що з пролонгаціями мфо швидше та краще пропонують за тіло. Чи навіть без пролонгацій рано чи пізно запропонують за тіло?

Чи потрібно робити пролонгації, якщо нема грошей для повного закриття, а лише на пролонгацію. Читав, що з пролонгаціями мфо швидше та краще пропонують за тіло. Чи навіть без пролонгацій рано чи пізно запропонують за тіло?
Далеко не факт. В одної кантори взяв свого часу 15000, пролонгаціями віддав стільки ж, так вони найбільше з усіх довбуть дзвінками, смс, листами, а про тіло мова навіть не іде, лиш погрожують, що це останній шанс оплатити по акції, бо продадуть і не будуть нести відповідальності за дії колекторів.А тих, що не пролонгував, набагато адекватніше себе поводять

Шуруп, можливо подумали, що гроші на пролонгації є, значить будуть постійно

Останнє редагування:
Шуруп, можливо подумали, що гроші на пролонгації є, значить будуть постійно "доїти".
Чи доцільно через певний час просрочки самому пропонувати гасити за тіло, бо на відсотки нема грошей, чи чекати поки самі запропонують за тіло?
Можливо.
Чи самому домовлятися, вважаю, що це індивідуально .
Я чекаю, поки самі запропонують. Принаймні вже почали хоч якісь акції присилати. Вони звичайно від тіла далекі, але сам факт, що починають щось пропонувати.

Пролонгації то зовсім обдурилово!!! Нічого корисного!!!

Саме слово "пролохація" має щезнути з лексикону. Купа люду через це опинились на форумі

Не треба.Всеодно запропонують тіло.

iban теж зміниться як розрахунковий рахунок ,це я вам гарантую , сам так зробив .
Не загальний випадок. ПУМБ по дебетовій змінив тільки карткові реквізити, розрахункові залишились старі
До речі, це я шизоїд, чи якісь чорти дійсно маскують SIP під конкретний набір цифер та АВН?
Не з шараг, а дійсні номера особові повідомляли, що є у них пропущений дзвінок з мого номеру) при чому, не поодинокий випадок, і всі абоненти незнайомі мені. чи це сарайна диверсія подібна?)
Шуруп, можливо подумали, що гроші на пролонгації є, значить будуть постійно
інакше кажучи, трясуть л0ха

Останнє редагування:
Не загальний випадок. ПУМБ по дебетовій змінив тільки карткові реквізити, розрахункові залишились старі
До речі, це я шизоїд, чи якісь чорти дійсно маскують SIP під конкретний набір цифер та АВН?
Не з шараг, а дійсні номера особові повідомляли, що є у них пропущений дзвінок з мого номеру) при чому, не поодинокий випадок, і всі абоненти незнайомі мені. чи це сарайна диверсія подібна?)

100 періент. Я поки форум не знайшов, пролонгував все і всім. Потім офігів від того, на скільки вже попав і почав шукати варіанти, поки не попав сюди.

це в 99% випадків, я також не виняток. інколи спілкувався з ними, зараз тоже інколи, коли вже місяць просрочки добігає по одному з. і зара в кінці місяця майже все піде в іншу просрочку, бо вже нема сил з цим) головне повіддавав людям гроші, а над цією чепухою будемо "працювати" (див. слати)

Раніше фінфорс бавився підміною номера

Назад
Угорі