шукати кошти та платити з відсотками, чи чекати пропозицій про повернення по тілу?

• Автор теми Автор теми Sickk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 2K
Якщо засвітив у мфо картку, яка привязана до рахунку(аваль) на який приходить зп, то перевипуск допоможе, чи вони доберутся саме до рахунку iban на який капає зп?
Вже писав якось в темах : вони не мають доступ до рахунку банківського.
Онлі картковий.
Перевірено теж особисто.

Вже писав якось в темах : вони не мають доступ до рахунку банківського.
Онлі картковий.
Перевірено теж особисто.
Тобто можу перевипустити лише засвічену картку, а рахунок зп залишиться в безпеці?

З вашого списку сос найбільш впертий. манівео продасть таліону, а їх можна закрити і за півтіла. кредит+, селфикредит,слонкредит винесуть мозок всім. єгроші відбиті наглухо, але після терору дзвінками теж попустяться.
Мене цікавить селфі кредит ?кому крім родичів вони наярюють?

Полазивши на форумі трохи часу, зрозумів таку річ, що якщо не можеш повністю закрити тіло, а є кошти лише на так званий платіж з відсотками, то краще взагалі не платити відсотки а йти в просрочку, так це?

Якщо засвітив у мфо картку, яка привязана до рахунку(аваль) на який приходить зп, то перевипуск допоможе, чи вони доберутся саме до рахунку iban на який капає зп?
В ідеалі закрити рахунок і відкрити новий

Admin, я прочитав, що зараз не так не зовсім розумію. Наче без образ та реклам пишу.

Admin, я прочитав, що зараз не так не зовсім розумію. Наче без образ та реклам пишу.
2.3. Создавая новую тему, обязательно укажите информативный заголовок, а также информативное описание темы. Темы с заголовком "помогите", "что делать?" и тому подобные будут редактироваться либо удалятся

Назад
Угорі