Штрафи в кабінеті Кредит Капітал

• Автор теми Автор теми Валентина14
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 878

Валентина14

Форумчанин
Дописи
139
Реакції
42
Бали
343
Валентина14 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю! Зареєструвалась в їх кабінеті, і побачила по скупленим договорам нараховані штрафи. Хіба зараз штрафи "в законі"? Чи можливо оскаржувати якщо буде суд?

Хіба зараз штрафи "в законі"?
Так, нажаль

Чи можливо оскаржувати якщо буде суд?
Звісно. Але не штрафи, а взагалі ті "кредитні договори".

Зареєструвалась в їх кабінеті,
Одне питання: навіщо?)

теж хотілось би послухати, як з ними можна домовитись. В мене там 3 кредити з 2017-2018 року, загальне тіло 7500, а хочуть 260 000( на поступки ніяк не йдуть( пропонують тільки розсрочку

теж хотілось би послухати, як з ними можна домовитись. В мене там 3 кредити з 2017-2018 року, загальне тіло 7500, а хочуть 260 000( на поступки ніяк не йдуть( пропонують тільки розсрочку
тоді чекайте пропозицій, бо інакше ніяк...

треба читати кредитний договір , сумніваюсь , що до сих пір би капало.
а рахувати вони можуть будь що
там копійки. але кожен день сумма десь на 1 грн стає більшою

не скажу що це прям якось дивно... але ще до суду не подали за такий термін? неслабо так....
оце ж і я думаю чого чекати тепер від них

там копійки. але кожен день сумма десь на 1 грн стає більшою

оце ж і я думаю чого чекати тепер від них
Є обґрунтована думка, що за рік стане на 365 гривень більше. А далі подадуть у, як там у них, в електронний, чи електричний, чи протонний суд)

Суду боятися не потрібно. Якщо немає грошей або бажання погашати всі забаганки кредитора, то суд - це найкращий варіант. Навіть якщо програєте, сума за виконавчим провадженням буде фіксованою, без нарахування відсотків, яку можна виплачувати скільки завгодно.
Щодо блокування рахунків і стягнення 20% із зарплати - люди живуть і нічого.
Ось мій приклад. У застосунку банк нарахував мені 100 тисяч. Дзвонив, писав, судом погрожував.
У суд він подав уже на суму 80 - мабуть, зрозумів, що суд не схвалить усі 100.
У результаті після судів, суд призначив 40 тисяч, які я не поспішаю швидко виплачувати.
І банк відчепився.

Назад
Угорі