Штрафи в кабінеті Кредит Капітал

• Автор теми Автор теми Валентина14
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 939
Суду боятися не потрібно. Якщо немає грошей або бажання погашати всі забаганки кредитора, то суд - це найкращий варіант. Навіть якщо програєте, сума за виконавчим провадженням буде фіксованою, без нарахування відсотків, яку можна виплачувати скільки завгодно.
Щодо блокування рахунків і стягнення 20% із зарплати - люди живуть і нічого.
Ось мій приклад. У застосунку банк нарахував мені 100 тисяч. Дзвонив, писав, судом погрожував.
У суд він подав уже на суму 80 - мабуть, зрозумів, що суд не схвалить усі 100.
У результаті після судів, суд призначив 40 тисяч, які я не поспішаю швидко виплачувати.
І банк відчепився.
згоден, але все ж випадки різні бувають

Штрафы.....тут вот мне КК постоянно лимит увеличивает по карте спортбанка:crazy::crazy:

Вкладення

• Screenshot_20250704_132144_Telegram.webp
    Screenshot_20250704_132144_Telegram.webp
    147.8 Кб · Перегляди: 52
Так, нажаль

Звісно. Але не штрафи, а взагалі ті "кредитні договори".

Одне питання: навіщо?)
Незнаю наскільки правда, но суди не дуже хочуть братися за МФОшні заборгованості.
Але читала на якомусі форомі що НБУ прийняло закон про поновлення строків давності і закон вступить в силу з 4 вересня. І МФО почали часто бігати по судах, щоб до вересня зібрати свої долги.
+ НБУ почали відбирати ліцензії у МФО і тому які мають грішок теж пропонують максимально вигідні пропозиції.

Прочитала дописи, що вони на поступки не йдуть, а суду боюсь..(
Так коли будуть погрожувати судом Ви кажіть що будете себе захищати, а ще що будете звертатися в НБУ. Бо з вересня 2024 року штрафи, санкції заборонені. Головне коли будете спілкуватися кажіть що велете запис розмови. А ще можете звернутися на безкоштовну консультацію до Юристів, вони підскажуть як з ними спілкуватися.

Назад
Угорі