Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Треба бути обережнішою!Вже двічі присилають таку єресь.Які штрафи??!!![]()
Забий! Чесно!Вже двічі присилають таку єресь.Які штрафи??!!![]()
Да в туалет без нету...співчуваюЭто разве проблемы? У меня почему-то не ловит мобильный интернет на кухне и в туалете... Вот это проблемы. Забейте на эти смс)
Та хочеться бути в курсі,що ті придурки з мене хочуть, щоб знати що казати і пояснити мамі,вона дуже переживає і зовсім не розуміє в цьомуВалюшка, зачем вы читаете то, что антиспам телефона блокирует?)
Я вам и так скажу, что от вас хотят денег. Уже полтора года не читаю их смс и фантазии. Ничего в жизни не изменилось, что я не в курсе их планов.Та хочеться бути в курсі,що ті придурки з мене хочуть, щоб знати що казати і пояснити мамі,вона дуже переживає і зовсім не розуміє в цьому
Позвольте... Но это глупо!Та хочеться бути в курсі,що ті придурки з мене хочуть, щоб знати що казати і пояснити мамі,вона дуже переживає і зовсім не розуміє в цьому
Згодна....Позвольте... Но это глупо!
Если от вас будут хотеть миллион долларов, Вы тоже будете следить за этими хотелками?
Ехххх... Хто б за моїми так слідкував??Позвольте... Но это глупо!
Если от вас будут хотеть миллион долларов, Вы тоже будете следить за этими хотелками?
Не правда.....Я вам и так скажу, что от вас хотят денег. Уже полтора года не читаю их смс и фантазии. Ничего в жизни не изменилось, что я не в курсе их планов.
Самые обделенные во внимании?))Ехххх... Хто б за моїми так слідкував??
на период карантина и в течении месяца с даты его отмены - незаконныШтрафні санкції незаконні?
Мошенники звонят и пишут.знати що казати і пояснити мамі,