Olesya030801
Форумчанин
- Дописи
- 343
- Реакції
- 202
- Бали
- 913
Olesya030801 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Брать кредиты под залог квартиры?Пять детей!Не понимаю?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я фигею с этого зоопарка. Мент же сказал, что мы таких депов выбрали), получается такой беспредел. Боже, как этот мент носит ещё погоны с такими рассуждениями? Юр, ты чем то там помогаешь? Может и мы чем то поможем...Я этим вопросом задаюсь уже 3 месяца.
ШОК! Колектори, за мовчазної «згоди» поліції, НЕЗАКОННО вижили багатодітну родину із житла (Харків)
МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!
24.11.2020 близько 10 молодиків, деякі з них називали себе представниками ТОВ «СОЛ-ПРОПЕРТІ», вдерлися до житла Андрія та його сім’ї та виставили на вулицю.
Спочатку невідомі люди кажуть, що це квартира належить їм, потім що не їм, а їх господарям, яких вони не знають і ні разу не бачили.
У нових «господарів» все швидко: за 1 день переоформили квартиру в Києві без власника, за 1 день виписали сім'ю з 5 дітьми, за 1 день захопили квартиру за мовчазної «згоди» поліції.
Замість того, щоб чітко виконувати норми закону і захищати громадян, перешкоджати рейдерським захопленням, поліція виконувала тільки те, що їм дозволяли колектора, при цьому каже, що потрібно правильних депутатів вибирати і правильні закони приймати.
Ця квартира за 4 дні до такого «приємного» знайомства вже була виставлена на продаж на сайті СЕТАМ.
Квартира Харьков, ул. Леся Сердюка 18, кв. 42

От глазастый))) я и не туда вообще
Либо я не проснулся, либо ...

Дорошкевич переоформила.От глазастый))) я и не туда вообще![]()
В смысле?
Думаем, чем помочьЮр, ты чем то там помогаешь?
Ааа, понял.
Даже если вовремя платить, могут сложится такие обстоятельства, что ты все равно не сможешь платить кредит. Например банк закрылся, люди и рады бы платить, а некуда.В нашей стране лучше не связыватся с ипотекой и с залоговым кредитом.
ШОК! Колектори, за мовчазної «згоди» поліції, НЕЗАКОННО вижили багатодітну родину із житла (Харків)
МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!
24.11.2020 близько 10 молодиків, деякі з них називали себе представниками ТОВ «СОЛ-ПРОПЕРТІ», вдерлися до житла Андрія та його сім’ї та виставили на вулицю.
Невідомі особи, без рішення суду про виселення, почали примусово виселяти багатодітну сім’ю (5 дітей). Норми прямої дії ст. 47 Конституції передбачають «кожен має право на житло. Ніхто не може бути примусово позбавлений житла інакше як на підставі закону за рішенням суду», ст. 109 Житлового кодексу «Виселення проводиться добровільно або в судовому порядку» та закону України «Про мораторій на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті», за яким примусове відчуження нерухомості у валютних кредитах заборонено.
Спочатку невідомі люди кажуть, що це квартира належить їм, потім що не їм, а їх господарям, яких вони не знають і ні разу не бачили.
У нових «господарів» все швидко: за 1 день переоформили квартиру в Києві без власника, за 1 день виписали сім'ю з 5 дітьми, за 1 день захопили квартиру за мовчазної «згоди» поліції.
Замість того, щоб чітко виконувати норми закону і захищати громадян, перешкоджати рейдерським захопленням, поліція виконувала тільки те, що їм дозволяли колектора, при цьому каже, що потрібно правильних депутатів вибирати і правильні закони приймати.
На даний час сім’я вже 4 суток живе просто на вулиці із дітьми, яких Президент України Володимир Зеленський називає нашим майбутнім. Діти від 2 до 13 років не ходять у школу, дитячий садок, отримали сильний психологічний стрес.
Подружжям було зроблено близько 10 викликів поліції, подано 3 заяви про вчинення злочинів, проте діти разом із батьками (а не колектори) на 2й день залишилися кинутими на вулиці зимою та ще й в пандемію.
Ця квартира за 4 дні до такого «приємного» знайомства вже була виставлена на продаж на сайті СЕТАМ.
Квартира Харьков, ул. Леся Сердюка 18, кв. 42
Курьянович Андрей Федорович
Курьянович Анна Евгеньевна
Егор 14 лет
Надежда 12 лет
Михаил 8 лет
Никита 5 лет
Захар 2 года
Хто може допомогти телефон Андрія
0632455392
Ось відео що встигли записати:
Пост скопирован с телеграм-канала "Адвокат Права".
Если бы от выборов что-то зависело, то нам бы не позволили в них участвовать.Я фигею с этого зоопарка. Мент же сказал, что мы таких депов выбрали), получается такой беспредел. Боже, как этот мент носит ещё погоны с такими рассуждениями? Юр, ты чем то там помогаешь? Может и мы чем то поможем...
golovko.com.ua
Ну и что? Люди начнут отстреливать.Оружия хватает. Проблема в другом- отжатую квартиру выставили на государственные торги.А это признак того что криминал легализуется на гос уровне.Забыли надеть "малиновые"пиджаки и спортивные костюмы,просто жесть,назад в 90-е,полный беспредел.
Эм, я запуталась. Артем,Юра?В смысле?
Думаем, чем помочь
Ааа, понял.
Насчёт этих тонкостей я не в курсе. Может в Киеве ее переоформили. Не могу сказать.
Это все очень сложно...Эм, я запуталась. Артем,Юра?
Ок,так то я Тамила, но чаще берет верх Тамерлан?Это все очень сложно...
Сегодня я Константин...
Брать кредиты под залог квартиры?Пять детей!Не понимаю?!
5000$ под залог, при этом иметь пять!!! деток и не платить.........вот это вот вообще на уши не натянуть... тут погрязли в ямах, чтобы рассчитаться, а там.... капец.... думала, что глупее поступков, из-за которых мы тут собрались, и придумать сложно....Человек взял под залог квартиры 5000 баксов и не отдал