Шлють колажі різного характеру і по*нографічного також по друзях фейсбуку що робити ?

• Автор теми Автор теми Sofia..
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K

Sofia..

Читач
Дописи
4
Реакції
13
Бали
3
Sofia.. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що робити якщо посилають колажі по фейсбуці всім друзям по*нографічного характеру. У мене вже руки опускаються кожному пояснювати що сталося і так далі як боротися з цим підкажіть мені......

Що робити якщо посилають колажі по фейсбуці всім друзям по*нографічного характеру. У мене вже руки опускаються кожному пояснювати що сталося і так далі як боротися з цим підкажіть мені......
Закрыть соц сети для начала

Не надо никому ничего объяснять,кто умный тот сам поймёт что это бред,а кто глупый,то хоть доказывай хоть нет,все равно не поймёт

Вже пояснювали тисячі разів, подивіться мої повідомлення, є детальний опис.
Я не розумію, "НОВИЧКИ" невже Вам не цікаво самим знайти відповідь на питання, вже стильки пояснювали, ділилися, тим паче з практики...!!!
Позакривайте все що можете, не вмієте - видаліться з усіх соцмереж.

Соц мережі закриті давно а сьогодні вони з дієвих створених сторінок шлють колажі моїм знайомим
Я не розумію, "НОВИЧКИ" невже Вам не цікаво самим знайти відповідь на питання, вже стильки пояснювали, ділилися, тим паче з практики...!!!
Я закрила давно але як бачите нічого не помогло
Не надо никому ничего объяснять,кто умный тот сам поймёт что это бред,а кто глупый,то хоть доказывай хоть нет,все равно не поймёт
Виставила таке у себе на сторінці але незнаю як буде далі

Вкладення

• IMG_20200206_111025.webp
    IMG_20200206_111025.webp
    96.5 Кб · Перегляди: 266
Сделайте запись на странице у себя и закрепите ее. Нормальный человек все-равно на подобные рассылки не обратит внимание.

А ви знімались у п@рно? Що вони по друзях розсилку роблять?

Уже 150 раз писали - закривайте сторінки! Робіть нові, на інші ім"я. А так ви підставили всіх своїх друзів по фб. Тепер уже навіть якщо ви свою закриєте, їх будуть гнобити

Соц мережі закриті давно а сьогодні вони з дієвих створених сторінок шлють колажі моїм знайомим

Нормально,доступно написали. Чем меньше реакции на их потуги,тем быстрее заглохнут. Я отреагировал на угрозы- поx, вперёд... И дальше угроз не пошло
Сделайте запись на странице у себя и закрепите ее. Нормальный человек все-равно на подобные рассылки не обратит внимание.
Разумный совет))) Видно опыт)

Останнє редагування:
Нормально,доступно написали. Чем меньше реакции на их потуги,тем быстрее заглохнут. Я отреагировал на угрозы- поx, вперёд... И дальше угроз не пошло

значить вони уже через ваших друзів вираховують вас. у мене тільки на вк вирахували рідних. один раз на заблоковану сторінку закинули пopнo. я написала скаргу на підтримку. закрили всім доступи

значить вони уже через ваших друзів вираховують вас. у мене тільки на вк вирахували рідних. один раз на заблоковану сторінку закинули [censure]. я написала скаргу на підтримку. закрили всім доступи
Я закрыл все ещё до просрочек. Бесились, пытались добавляться ко мне в друзья,начиная от фейковых страниц родственников, и заканчивая длинноногими красотками с признаниями в любви ?

Фейсбук просто надо было закрыть !

Я закрыл все ещё до просрочек. Бесились, пытались добавляться ко мне в друзья,начиная от фейковых страниц родственников, и заканчивая длинноногими красотками с признаниями в любви ?
Я в тебе не сомневалась !!!

Ну все що ви змогли те і зробили, можна булоб ще заяви накатать, всі хто не розуміє хай ідуть в ліс, а ви не нервуйте думаю що вже саме страшне по заду!!!

Ви знаєте я теж даю іншим поради,підтримую,але в душі сама боюся і переживаю коли почнеться справжній треш.І коли позвонили колезі і сказали що я продаю наркотики мене почало тіпати і зразу зайшла на форум,щоб отримати якоїсь підтримки.Посиділа,почитала різні теми і вже заспокоїлась.Такщо не судіть строго хто в сотий раз одне і теж питає,люди загнеі в кут.Одна підтримка-це форум(у деяких)

Ви знаєте я теж даю іншим поради,підтримую,але в душі сама боюся і переживаю коли почнеться справжній треш.І коли позвонили колезі і сказали що я продаю наркотики мене почало тіпати і зразу зайшла на форум,щоб отримати якоїсь підтримки.Посиділа,почитала різні теми і вже заспокоїлась.Такщо не судіть строго хто в сотий раз одне і теж питає,люди загнеі в кут.Одна підтримка-це форум(у деяких)
Не переживайте, і тоді вам очі відкриються! Воно не страшно зовсім!
Просто ви ще в тому стані, загнаного звірятка((((
Ігноруйте всі їхні погрози, і живіть на повну!

Дело не в тех кто попал в эту опу....а в тех кто верит в эти сказки, коллажи и телефонные разговоры....как можно поверить что вы наркоманка или пpocтитутка или ещё что-то?если вас знают многие?вот вопрос у нас как говорят на заборе написано значит нужно верить.....про меня и без МФО на районе говорили разное при этом все меня знают,но все же..... люди

Это ужасно... Ну, закрывать вам соцсети уже наверное поздно, пишите в киберполицию, предоставляйте им доказательства....

це добре. Але коли в мене почались проблеми, я видалилася відразу. Так спокійніше
Не переживайте, і тоді вам очі відкриються! Воно не страшно зовсім!
Просто ви ще в тому стані, загнаного звірятка((((
Ігноруйте всі їхні погрози, і живіть на повну!
100 %. Тому і рекомендую, читайте форум. Ситуації різні, і кожен виходить від того, що йому блище. Відповідь є, і вона тут! Дякую всім, хто створив цей форум і тим , хто не жаліє витратити свій час на спілкування , можли для когось, саме ваші слова є вирішальними.

Останнє редагування:
Насчёт объяснения на странице - хорошие совет. Таким образом вы обезоружите мфо.
Мне только присылают сообщение что они намерены так делать, я все скриншоты и пишу письмо в нац ком, киберполицию, национальную полицию, урядовую в копии ставлю мфо.,
И пишу смотрите эти ребята негодяи. Они меня принуждают к выплате процентов которые сами придумали. А я так страдаю, прошу разобраться.
И только какое-то такое сообщение мне приходит сразу письмо.

перезванивает мне на днях кредитплюс, какой-то начальник, говорим - мне передали все ваши письма, я сейчас все проверю, если такое было то прям уволю. Фиг он кого-то уволит, но перестали

Назад
Угорі