Шлють колажі різного характеру і по*нографічного також по друзях фейсбуку що робити ?

• Автор теми Автор теми Sofia..
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K
Я Фейсбук удалила, потому что как по мне он небезопасен, там у многих людей даже есть информация про их место работы, я вообще только сейчас поняла что соц сети знают о нас столько информации, что ка
мені взагалі казали,коли я вперше звернулась до кіберполіції,що ми самі даємо згоду на те,щоб нашими данними користувалися треті особи, і вони з цим нічого не можуть зробити,так як ті cyku беруть звідти фото і основну інфу про нас

Вот мне тоже интересно, поможет ли изменения в настройках приватности в Фейсбуке или все таки надо совсем удалить страницу? А страницы друзей, контактных лиц?МФО же знают их по фамилиям и номера телефонов могут светиться на Фейсбуке. Получается и им надо закрывать все, но это нереально. Каждого ведь не предупредить.

Вот мне тоже интересно, поможет ли изменения в настройках приватности в Фейсбуке или все таки надо совсем удалить страницу? А страницы друзей, контактных лиц?МФО же знают их по фамилиям и номера телефонов могут светиться на Фейсбуке. Получается и им надо закрывать все, но это нереально. Каждого ведь не предупредить.
не допоможе,я свою сторінку також видалила вже давно, після розсилки колажу,поки що тиша, але хто його знає що далі буде.....
не допоможе,я свою сторінку також видалила вже давно, після розсилки колажу,поки що тиша, але хто його знає що далі буде.....
я спочатку закрила всих друзів, всю інформацію, але ті здерди моє фото профіля, і колаж отримали однофамільці

Назад
Угорі