Качечка
Читач
- Дописи
- 8
- Реакції
- 8
- Бали
- 278
Качечка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Я на форумі новачок, але історія моя, як виявилося, мало відрізняється від інших. Досі проклинаю той день, коли я зв'язалася із цими шарагами, не було тоді поряд досвідченої людини, яка пояснила би мені, яке це чорне болото, як воно затягує непомітно. Перший мій кредит був у 2015, це було Манівео. І пішло-поїхало... Я брала, закривала, відкривала знову, потім пролонгувала, брала нові, щоби пролонгувати старі і так по колу. Для мене мікрокредити стали легким способом швидко отримати гроші - і це є головною проблемою з психологічної точки зору, наскільки я розумію. Кілька разів я вже намагалася розпрощатися з мікрокредитами, позичивши гроші у рідних та друзів, але виходило закрити лише частину, і з залишку зрештою знову як гриби виростали нові борги. Це триває вже 9 років
а ця клята війна все лише погіршила, бо я втратила стабільну роботу, була змушена виїхати в іншу область і маю платити за житло, перебиваючись нестабільним заробітком.
Я не граю в азартні ігри, не вживаю ніяких речовин. На взяті гроші оплачувала собі житло/продукти/ліки або пролонгувала інші МФО, тільки зараз розумію, наскільки це тупо... Страшно уявити, скільки я за ці роки подарувала їм грошей пролонгаціями! Це наче якась залежність, якої я дуже хочу позбутися.
Я всіма способами намагалася приховати від рідних, що я знову влізла в це болото, та ще й з такою сумою. Але через прикрий випадок, тато таки дізнався, сестрі була змушена зізнатися сама, це було пекло, і я, і вони були у відчаї, бо у них таких грошей зараз теж немає і не можуть мені допомогти. Моє відчуття провини перед ними просто вбивало, бо вони вже допомагали мені і просили більше не лізти в це, і я обіцяла, але не змогла...((
Коли зрозуміла, що грошей нема, а сума набігла вже неадекватна, з переляку мало не влізла в договір із юристами LaConsulting. Але, на щастя, додумалася загуглити відгуки і так натрапила на цей форум.
Звернулася до спеціаліста, сіла на антидепресанти з транквілізаторами, вкупі з читанням форуму — це сильно послабило рівень стресу і тривоги, бо вона у мене зашкалювала так, що мені було навіть фізично боляче у грудях, я прокидалася в холодному поту з калатаючим серцем
Прийняла рішення поступово закривати по одному, буду тут писати про свій шлях. Буду рада вашим порадам, з кого найкраще почати. Мабуть, перш за все варто розібратися з НаВсе, бо тут пишуть, шо вони полюбляють судитися. Чи краще спершу позакривати дрібніші, щоби загалом їх було менше і менше тероризували дзвінками? Чи краще в першу чергу закрити той, що не прострочений?
У мене є кілька прострочок, вже почали наярювати на телефон, кілька разів дзвонили татові і сестрі. Грошей зараз немає зовсім, але наступного тижня отримаю десь тисяч 13.
В наступних постах розпишу особливості з деякими конторами.
Мій список МФО:
1. SOS-credit - тіло 6000 грн, прострочка 27 днів
2. Moneyveo - тіло 10 900 грн, прострочка 3 дні
3. НаВсе - тіло 14000 грн, прострочки поки нема, треба сплатити плановий платіж СЬОГОДНІ, але грошей нема...
4. Slon credit - тіло 1500, прострочка 9 днів
5. Selfi Credit - тіло 3000 грн, прострочка 1 день
6. Treba Credit - тіло 7000 грн, прострочка 15 днів
7. Credit 7 - тіло 12000, прострочка 9 днів
8. Credit+ - тіло 4000 грн, не прострочений, оплата 25.10
9. AlexCredit - тіло 6500 грн, прострочка 1 день
10. MyCredit - тіло 7000 грн, прострочка 1 день
11. Miloan - тіло 5000 грн, прострочка 2 дні
12. Є-гроші - тіло десь 4700 (частково погасила, було 8000), прострочка 6 днів
13. Monto - тіло 600 грн, прострочка 9 днів
Загалом 82 200 грн тіла
майже всі вони були багаторазово пролонговані.
Я не граю в азартні ігри, не вживаю ніяких речовин. На взяті гроші оплачувала собі житло/продукти/ліки або пролонгувала інші МФО, тільки зараз розумію, наскільки це тупо... Страшно уявити, скільки я за ці роки подарувала їм грошей пролонгаціями! Це наче якась залежність, якої я дуже хочу позбутися.
Я всіма способами намагалася приховати від рідних, що я знову влізла в це болото, та ще й з такою сумою. Але через прикрий випадок, тато таки дізнався, сестрі була змушена зізнатися сама, це було пекло, і я, і вони були у відчаї, бо у них таких грошей зараз теж немає і не можуть мені допомогти. Моє відчуття провини перед ними просто вбивало, бо вони вже допомагали мені і просили більше не лізти в це, і я обіцяла, але не змогла...((
Коли зрозуміла, що грошей нема, а сума набігла вже неадекватна, з переляку мало не влізла в договір із юристами LaConsulting. Але, на щастя, додумалася загуглити відгуки і так натрапила на цей форум.
Звернулася до спеціаліста, сіла на антидепресанти з транквілізаторами, вкупі з читанням форуму — це сильно послабило рівень стресу і тривоги, бо вона у мене зашкалювала так, що мені було навіть фізично боляче у грудях, я прокидалася в холодному поту з калатаючим серцем
Прийняла рішення поступово закривати по одному, буду тут писати про свій шлях. Буду рада вашим порадам, з кого найкраще почати. Мабуть, перш за все варто розібратися з НаВсе, бо тут пишуть, шо вони полюбляють судитися. Чи краще спершу позакривати дрібніші, щоби загалом їх було менше і менше тероризували дзвінками? Чи краще в першу чергу закрити той, що не прострочений?
У мене є кілька прострочок, вже почали наярювати на телефон, кілька разів дзвонили татові і сестрі. Грошей зараз немає зовсім, але наступного тижня отримаю десь тисяч 13.
В наступних постах розпишу особливості з деякими конторами.
Мій список МФО:
1. SOS-credit - тіло 6000 грн, прострочка 27 днів
2. Moneyveo - тіло 10 900 грн, прострочка 3 дні
3. НаВсе - тіло 14000 грн, прострочки поки нема, треба сплатити плановий платіж СЬОГОДНІ, але грошей нема...
4. Slon credit - тіло 1500, прострочка 9 днів
5. Selfi Credit - тіло 3000 грн, прострочка 1 день
6. Treba Credit - тіло 7000 грн, прострочка 15 днів
7. Credit 7 - тіло 12000, прострочка 9 днів
8. Credit+ - тіло 4000 грн, не прострочений, оплата 25.10
9. AlexCredit - тіло 6500 грн, прострочка 1 день
10. MyCredit - тіло 7000 грн, прострочка 1 день
11. Miloan - тіло 5000 грн, прострочка 2 дні
12. Є-гроші - тіло десь 4700 (частково погасила, було 8000), прострочка 6 днів
13. Monto - тіло 600 грн, прострочка 9 днів
Загалом 82 200 грн тіла
майже всі вони були багаторазово пролонговані.
Останнє редагування: