Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Адвокат один закривТільки 1 кредит в мфо????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Адвокат один закривТільки 1 кредит в мфо????
а так можна ))))? я так теж хочу всі закрити... адвокат,ауууАдвокат один закрив
Не торопись с желанием, ты же не знаешь как она его закрывала))а так можна ))))? я так теж хочу всі закрити... адвокат,аууу
В інстаграм шукатиа так можна ))))? я так теж хочу всі закрити... адвокат,аууу
Головне результат!Не торопись с желанием, ты же не знаешь как она его закрывала))
та ну, чого б це я поспішала?Не торопись с желанием, ты же не знаешь как она его закрывала))
Ще й безплатно, не те шо нашіАдвокат один закрив

Всього 3, а один вчора оплатила за тіло і невеличку комісію, то рахую що -1Тільки 1 кредит в мфо????
Навіщо Ви зареєструвались на форумі?Всього 3, а один вчора оплатила за тіло і невеличку комісію, то рахую що -1
Я думала ви тут один одного якось підтримуєте, а ви так накинулись?а так можна ))))? я так теж хочу всі закрити... адвокат,аууу
По Вашому як має виглядати підтримка?Я думала ви тут один одного якось підтримуєте, а ви так накинулись?
Чем мы можем вас поддержать?)Я думала ви тут один одного якось підтримуєте, а ви так накинулись?
А навіщо тоді адвокат?Всього 3, а один вчора оплатила за тіло і невеличку комісію, то рахую що -1
Поради роздавать,що не зрозуміло?А навіщо тоді адвокат?
В чому його призначення![]()
Так і є... але спочатку як між ліпшими друзями - має бути мордобойЯ думала ви тут один одного якось підтримуєте, а ви так накинулись?
Жінок бити не можнаТак і є... але спочатку як між ліпшими друзями - має бути мордобой
Незрозуміло що адвокат волонтеритьПоради роздавать,що не зрозуміло?
В одному реченні два абсолютно несумісні словаНезрозуміло що адвокат волонтерить
Не перегибай... це була алегоріяЖінок бити не можна
В твоєму то точноВ одному реченні два абсолютно несумісні слова
По Вашому як має виглядати підтримка?
Давайте без ваших розумних порад. Я дуже рада за Вас, що Вам пофіг на Ваші кредити, які ви не платите роками, і що до Вас і до Вашого оточення дзвонять колектори. А я так не змогла і звернулась за допомогою до адвоката, який швидше вирішить моє питання, бо принаймні те, що я взяла я хочу віддати!Поради роздавать,що не зрозуміло?
Ну да,бо можуть здачі дать,невдобно буде)))Жінок бити не можна