Щоденник Шлях до успіху

• Автор теми Автор теми Nani
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 154
  • Перегляди Перегляди 7K
Доброго дня! Підскажіть, хто з мфо може наярювати у вихідні дні? Сьогодні прям аншлаг
Биты могут, если отключить антиспам и поднять трубку скорее всего будет понятно кто именно звонит я так узнал кто на меня робота подключал

Ну ось я нарешті вирішила писати свою історію.
Все починалось з одного займу, не вистачало коштів, потім пролонгації безкінечні, гасіння старих зайців та отримання нових ще на більші суми.

Нікому звісно нічого не казала.
Але , коли моєї зарплатні вже не вистачало навіть на покриття відсотків, до мене дійшло, що я наробила(

Займи є всюди , і це жах. 200 к це тільки тіла.

В щоденнику буду викладувати поступово, як буду з цим боротися.
Саме жахливе та страшне звісно, що буде знати оточення. Близьким сказала, на роботі ще ні. Думаю з роботи попросять, як почнуться дзвінки. Ну , а якщо так, то жодного займу погасити не зможу.
З близьких ніхто звісно не зрозумів, як так можна було вляпатись та підтримки моральної не треба і очікувати.

Моя ціль за 2 роки закрити все це лайно, але розумію, що шлях буде дуже важким.

Ну поїхали:
Завтра починаються прострочення по:
Е гроші 30 к тіло
Топ1 30 к тіло
Манівео 30 к тіло

Грошей платити нема, готуюсь до атак.
Планую поступово закривати ті кредити , які до 5 к.
А потім з цими розбиратись.
Не знаю чи вірна соя тактика
Сил вам! По егрошах і манівео теж великі тіла, буду чекати тіла або суд бо там вже накрутили з 26 аж 54 і егроші під 40 з тіла 13

Сил вам! По егрошах і манівео теж великі тіла, буду чекати тіла або суд бо там вже накрутили з 26 аж 54 і егроші під 40 з тіла 13
Єгроші через півтора місяці продадуть колекторам. Кажуть, що вже з ними можна домовлятись. Але в мене велика купа боргів, поки що я ні з ким не домовляюсь.

Привіт всім мешканцям форуму!
По новинам , ще віддаю борги людям потроху. На мфо не реагую. Як в писала раніше, люди, які допомагали - це в першу чергу!
І сьогодні викупила в ломбарді кільце своє, яке по дурі віддала, щоб відсотки по мфо закрити. Багато воно для мене значило. Вважаю, це теж невеличка перемога!
Теж перемогою вважаю те, що спокійно сплачую комунальні, сплачую за всі дитячі спортивні секції.

Привіт всім мешканцям форуму!
По новинам , ще віддаю борги людям потроху. На мфо не реагую. Як в писала раніше, люди, які допомагали - це в першу чергу!
І сьогодні викупила в ломбарді кільце своє, яке по дурі віддала, щоб відсотки по мфо закрити. Багато воно для мене значило. Вважаю, це теж невеличка перемога!
Теж перемогою вважаю те, що спокійно сплачую комунальні, сплачую за всі дитячі спортивні секції.
Так,в першу чергу по максимуму закриваєте потреби свої і дітей . Гуртки,смаколики,да і себе потрібно теж балувати😉😉. За кільце👍👍👍

Сьогодні, селфі кредит запропонували закрити за тіло ( після того , як в дії запросили мою кредитну історію- це я в дії запрос побачила)
Але пізно вже.
Пішла на банкрутство.
По розвитку обставин, далі відписуватимусь.

Сьогодні, селфі кредит запропонували закрити за тіло ( після того , як в дії запросили мою кредитну історію- це я в дії запрос побачила)
Але пізно вже.
Пішла на банкрутство.
По розвитку обставин, далі відписуватимусь.
Ви оформляєте процедуру банкрутства ? Я багато де читала що це не завжди гарний вихід.

Як людина на шостому році протермінувань по купі шараг і не сплативша їм ( не рахуючи двох гривень :sarcastic:що спер курокрад-виконавець) жодних забаганок, цілком і повністю підтверджую цей факт :yes2:
Ви тут самий стійкий.
А до суду за ці роки не подвали?
А рахунки блокували?
Сьогодні прилетіла реструктуризація в клік кредит. Хочуть забагато, тому не згодна.
Біти походу обдзвонювати всіх за телефоном книгою , все в шоці. Але кажу що то мошенники. Скарги написала на всіх і всюди. Чи домоможе, зоб оточення не турбували не знаю.
Я в них реструктуризації заплатила один внесок.
Більше нема чим.
Що чекати від них далі?
Всім привіт!
Перечитала багато щоденників за цей час.
Що зробила по суті:
1. Попередила оточення, та не всіх звісно, самих близьких та роботу. Подробиці не всім казала, воно їм і не треба. Але сказала, зо маю проблеми, вирішую з юристом. Щодо біт кепітал- то всі знають , що шахраї- не ведуться на них. Кого ще будуть діставати, то хай самі пишуть скарги.
2. На всіх, хто наярював на роботу та особам, які не вказані як контакті написала скарги в НБУ. Допоможе чи ні, не знаю. Але краще щось зробити , ніж нічого.
3. З прострочень, які почались з 24 березня, клік та тенго пропонують реструктуризацію, але з шаленими відсотками. Буду чекати тіло. Хтось ще продав кредит солюшенс. Смс прийшло, на пошті не було нічого. Думаю звичайна їх лякалка
4. На дзвінки не відповідаю, якщо щось шлють на мейл, то на мейл і буду відповідати , якщо будуть кошти платити.
5. Пройшов період стресу (навіть приймала сильне заспокійливе, але за рецептом психотерапевта, до якого звернулась, по жoпa була - ані їсти, ані спати не могла). Наступив період прийняття ситуації.
6. Планувала банкрутство, консультувалась, але наразі не готова в , навіть не іза грошей, які треба заплатити, є інши причини.
7. Закривати почала маленьки, про що писала вже, на на наступному тижні планую ще один закрити. Далі буду відписуватись.
8. Судів вже не боюсь, будуть, будемо боротись і тільки з юристами з форуму.
Нарешті взяла себе в руки, але не відкидаю, що ще будуть відкати!
Боретеся та поборемо!
Всім гарних вихідних, обійняла кожного😘
Та ще, що хотіла сказати. Можливо новий метод шахрайства. Прийшло смс не тільки до мене, до інших людей, що нібито людина змінила свій номер в вайбері. Та пішла розсилка , що потрібна допомога і номер карти . Ця людина не змінювала номер взагалі. І його друг реально збирався перекинути кошти . Все обійшлось. Всі зрозуміли все. Але виходить і таке буває(
Маю схожу ситуацію.
Психологічно і морально важко.
Настрій..від все поборемо до все пропало..
Тяжко

Останнє редагування:
Ви тут самий стійкий.
Ви перебільшуєте.
А до суду за ці роки не подвали?
Ні. Я подавав. На визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.
Зніс їх.
А рахунки блокували?
Так. Але то вже ненадовго. Скоро рішення суду вступає в силу і ця історія дійде логічного завершення.
Хоча притрушені ще можуть спробувати піти в суд якщо схотять))
Але я їм це пропонував ще на початку 2019, не хотіли. Ну то нах за обрій.

Ви перебільшуєте.

Ні. Я подавав. На визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.
Зніс їх.

Так. Але то вже ненадовго. Скоро рішення суду вступає в силу і ця історія дійде логічного завершення.
Хоча притрушені ще можуть спробувати піти в суд якщо схотять))
Але я їм це пропонував ще на початку 2019, не хотіли. Ну то нах за обрій.
Десь є повна викладка історії?
Хочу почитати

Десь є повна викладка історії?
Хочу почитати
Ні, я не пишу мемуари)
Історія проста. Більше десятка сараїв з немалими на той час (2018-2019) тілами.
Забив і послав накєр або в суд. Обрали перше по ходу)
Зробили парочку написів, які я успішно зніс буквально недавно.
Шостий рік протермінувань - політ норм)

Ні, я не пишу мемуари)
Історія проста. Більше десятка сараїв з немалими на той час (2018-2019) тілами.
Забив і послав накєр або в суд. Обрали перше по ходу)
Зробили парочку написів, які я успішно зніс буквально недавно.
Шостий рік протермінувань - політ норм)
Мабуть тоді вони не були такі вумні)

Хіх)) в більшості треба буде платити. Ну якщо є чим платити)
Якщо не захищатись - так. Ховатись і пускати все напризволяще - точно так!
А якщо грамотно підходити до цього питання - то позитивних варіантів стає хначно більше.

Якщо не захищатись - так. Ховатись і пускати все напризволяще - точно так!
А якщо грамотно підходити до цього питання - то позитивних варіантів стає хначно більше.

Грамотно..це як?
Підкажіть

Грамотно..це як?
Підкажіть
Напевно, грамотно - це захищатись в суді, якщо подадуть. Закривати за тіло, якщо будуть пропозиції і є гроші на це. Або розпочинати процедуру банкрутства , якщо вона вам підходить і є на це гроші

Грамотно..це як?
Підкажіть
грамотно - це з юристом. Тільки не з шарагами типу захистів усяких, а з нашими юристами, які мають досвід у цій справі. - це якщо суд
а все інше відповідь вище повністю розкрила суть питання

Назад
Угорі