Давно не писала в своїй темі.
Всім привіт!
Наразі я офіційно пішла в процедуру банкрутства, але хочу сказати, що на третій місяць протермінування багато хто з мфо надсилають пропозиції закрити за тіло- це кредит 7, кредит плюс, стар фін(хоч і висилали листа з вимогою по місцю проживання), сан кредит, селфі і слон, може ще хтось, то я видаляю смс та не читаю.
Є гроші, монейвео продали до колекторів.
Всі інші поки тільки пишуть або дзонять.
Але всі в блоці. Хтось з кодом 044 проривається на роботу, але їх блокують та не спілкуються.
Біти пропонують півтора тіла, але продовжують кошмарити оточення, на них не реагую зовсім. Так, як вони ще ніхто мозок не виносив -їм велике прощавайте.
З огляду на все це, мабуть змогла би когось і закривати за тіло потрохи, але мфо дуже багато та в самих проблемних великі тіла та великі відсотки нараховані вже. Чисто з економічної точки зору процедура банкрутства в моїй ситуації вважається виходом з положення.
Хоча іноді такий собі червячок мене жере в плані: ну ти ж могла би всіх поступово закрити як чесна людина. А потім мій розум бере до гори - скільки ж я вам переплатила відсотків за всі ці пролонгації та перекредитування!
Всі ці питання та думки в голові пропрацьовую з психологом і це допомагає) потроху звісно, але допомагає.
Бажаю всім зайти вихід з цієї ситуації та нарешті жити щасливим життям!