Щоденник Шлях до успіху

• Автор теми Автор теми Nani
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 154
  • Перегляди Перегляди 7K
Я выбрался из большей ямы. Но 2 года на 200к - это большой срок. 2 года жить отложенной жизнью :с Сил Вам и терпения :)
дякую!
Я ще на початку цього шляху. Може вдасться вилізти раніше, а може ще довше. Поки маленькими кроками вперед

Сьогодні треш. Дзвінки без перерви до мене та до контактної. Може ще комусь дзвонять, не знаю. Трубки не беру. Але щось накрило, тіпає цілий день.

Сьогодні треш. Дзвінки без перерви до мене та до контактної. Може ще комусь дзвонять, не знаю. Трубки не беру. Але щось накрило, тіпає цілий день.
Заспокойтесь!) Антиспам не встановлювали?

От реально ,що страшного ? Антиспам в допомогу ,режим сніжинки

Труколер встановила. Спробую ще щось. Не всі дзвінки блокує.
Та знаю що треба заспокоїтись, щось сьогодні не виходить
От реально ,що страшного ? Антиспам в допомогу ,режим сніжинки
Тому и читаю форум постійно, заспокоює трохи. Так і режим сніжинки намагаюсь )

Та знаю що треба заспокоїтись, щось сьогодні не виходить
Якщо у вас андроїд ,то можете заморочитись і зробити без програм ,андроїд сам блокує
Тому и читаю форум постійно, заспокоює трохи. Так і режим сніжинки намагаюсь )
Не намагайтесь ,а робіть ,воно того не варто ,бо завтра може і не бути )

Якщо у вас андроїд ,то можете заморочитись і зробити без програм ,андроїд сам блокує

Не намагайтесь ,а робіть ,воно того не варто ,бо завтра може і не бути )
Велике дякую! От поговориш зі знаючою людиною і стає легше)

Велике дякую! От поговориш зі знаючою людиною і стає легше)
Так тихенько про значну людину ,я такий самий боржник як і Ви ,тільки моє ставлення до цієї ситуації ,бо з приходом на форум потрапив до правильних людей ,за що їм повага ))

У меня наоборот тишина , было всего лишь 3 звонка . Антиспам у меня не стоит . Затишье перед бурей))

У меня наоборот тишина , было всего лишь 3 звонка . Антиспам у меня не стоит . Затишье перед бурей))
Ну ,от чому ? Коли радять всих в блок ? Але ми ж такі розумні ,ага ,можемо самі ....

Ну ,от чому ? Коли радять всих в блок ? Але ми ж такі розумні ,ага ,можемо самі ....
Я в режиме полета постоянно) все кто важен , знают как со мной связаться.
Ну, так выходные же))) Тем "личностям" в офисах тоже отдыхать надо)))
Вот было б хорошо если бы слили личные номера , я б устроила отдых )

Ну ось я нарешті вирішила писати свою історію.
Все починалось з одного займу, не вистачало коштів, потім пролонгації безкінечні, гасіння старих зайців та отримання нових ще на більші суми.

Нікому звісно нічого не казала.
Але , коли моєї зарплатні вже не вистачало навіть на покриття відсотків, до мене дійшло, що я наробила(

Займи є всюди , і це жах. 200 к це тільки тіла.

В щоденнику буду викладувати поступово, як буду з цим боротися.
Саме жахливе та страшне звісно, що буде знати оточення. Близьким сказала, на роботі ще ні. Думаю з роботи попросять, як почнуться дзвінки. Ну , а якщо так, то жодного займу погасити не зможу.
З близьких ніхто звісно не зрозумів, як так можна було вляпатись та підтримки моральної не треба і очікувати.

Моя ціль за 2 роки закрити все це лайно, але розумію, що шлях буде дуже важким.

Ну поїхали:
Завтра починаються прострочення по:
Е гроші 30 к тіло
Топ1 30 к тіло
Манівео 30 к тіло

Грошей платити нема, готуюсь до атак.
Планую поступово закривати ті кредити , які до 5 к.
А потім з цими розбиратись.
Не знаю чи вірна соя тактика
Почитайте про процедуру банкрутства. Вона може допомогти при таких тілах

Там можно установить запрет от всех номеров, что не в телефонной книге. Больше 2 года пользуюсь Труколером. Ничего вообще не пропускает.

Почитайте про процедуру банкрутства. Вона може допомогти при таких тілах
Дякую, вже вам писала, Ви мене проконсультували ,збираю кошти. Трішки нервую, але розумію , що це трішки часу потрібно.

Доброго ранку!
Що означає фраза мфошників: «ми фіксуємо те, що ви відмовляєтесь від своїх зобовязань»? Тобто це просто слова-лякали ж?

Назад
Угорі