Щоденник Шлях до повної свободи

• Автор теми Автор теми Мафед
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 6K
Отримала лист щастя від ДіДжи на емейл. Вже не знають що придумати 😂стоп лист 😂
Подскажите пожалуйста,может кто то знает, если написать диджишникам что согласен закрыть долг, но только в следующем месяце, они дадут мне это время на погашение? Они в этом плане лояльные?

Закрыла клик кредит. Тело +500 грн процентов.
Плюс шажочек к победе
Доброго дня ! Як домовились з клік кредіт за тіло та яка була просрочка у вас ? Я брала 4000 + 800 % ( це по знижці), просрочка декілька днів, кожного дня нараховують + 200 грн ( не більше, не меньше), також в перший день просрочки залучили колекторську компанію «Кредит борг солюшенз»
Додому повернусь
Я мала в Україні мою улюблену роботу від якої у мене горіли очі і я йшла туди з задовленням. Але ця робота офіційна і коли почались просрочки то СБ мене попередили, перший час я з ними домовлялась, закривала по трошку. Але так вийшло що через деякий час вони стали бути дуже наполегливими. Тому я вирішила поїхати для того щоб закрити все.
Куди поїхали працювати, якщо не секрет ? Маю в планах піти по ваших стопах, бо в Україні такої суми не зароблю відчуваю

Останнє редагування:
Доброго дня ! Як домовились з клік кредіт за тіло та яка була просрочка у вас ? Я брала 4000 + 800 % ( це по знижці), просрочка декілька днів, кожного дня нараховують + 200 грн ( не більше, не меньше), також в перший день просрочки залучили колекторську компанію «Кредит борг солюшенз»

Куди поїхали працювати, якщо не секрет ? Маю в планах піти по ваших стопах, бо в Україні такої суми не зароблю відчуваю
Поїхала дуже далеко від України.

Кликкредит я сама писала у телеграм що має таку от суму, готова закрити.

А які просрочки у вас взагалі по кредитам ? Я так розумію, щоб виїхати з України та заробити перші гроші потрібно було немало часу ?

Вибачте за велику кількість питань та дякую за відповідь 🥰 у мене просто кредити в таких же мфо, як у вас, тому цікаво дізнатися свіжу інформацію по ці мфо

А які просрочки у вас взагалі по кредитам ? Я так розумію, щоб виїхати з України та заробити перші гроші потрібно було немало часу ?

Вибачте за велику кількість питань та дякую за відповідь 🥰 у мене просто кредити в таких же мфо, як у вас, тому цікаво дізнатися свіжу інформацію по ці мфо
У мені від 2 до 5 місяців були просрочки. За кордоном вже 3 місяці. Ціль закрити все до кінця вересня.

По вашим дописам Ви непогано просуваетесь по кредитам уВас все вийде!
У мене тільки почалися просрочки по кредитам ( їх десь 20 мфо ) та наразі жодного закритого, звільнили з роботи, зараз взагалі без копійки, тому наразі стоїть питання де заробити гроші, щоб закрити ці кредити якнайшвидше, шукати роботу в Україні чи їхати працювати за кордон ?
Я теж так думаю, головне ціль є !

Дякую. У мене тіл лишилось на 36000.
Але залишись якісь непробиваємі мфо. Ні в яку не йдуть на поступки.
Тенго ні в яку. Там сума 2100 блін. Пишу їм сама, давайте тіло+2000. Ні, немає такої акції (закрила по акції мілоан, аміго, панго). У цих є, а у тенго немає 🤷🏼‍♀️
Таліон думала закрити, але почали вести себе погано, погрожувати мені. Тому хай чекають. Різко перемістили себе на останнє місце в черзі на закриття.
Щось намагаюсь вирішити з требакредит, але якісь тугі там на пропозиції

Якесь загострення у Таліонів. Якусь дурню запропонували, самі нагрубили, самі відмінили. 🤷🏼‍♀️ Всі їх повідомлення ігнорувала

Вкладення

• Polish_20240819_172146218.webp
    Polish_20240819_172146218.webp
    49.9 Кб · Перегляди: 92
Назад
Угорі