Щоденник Шлях до повної свободи

• Автор теми Автор теми Мафед
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 6K
Я вот думаю по поводу звонилок,если я на роботе весь день и например отвечала б на все200 звонков то какой же из меня был бы работник ,день напролет ,ну ладно там5_10 звонков но так как наяривает Тенго ни в какие рамки не входит! Хорошо что есть блок звонков,а так не выносимо ж!

Закрыт Алекс.
Тело+1000.
Ни в какую не шли на тело. Правда просрочка всего 32 дня была.
Была свободная сумма то закрыла их

Остается:
Тенго 2100
Милоан 5400
Манивео 10800 (продано Талиону)
Требакредит 6900
Лимонкредит 3000 (продано Талиону)
Firstcredit 7000 (продано ДиДжиФинанс((((()
Майкредит 2500
Карта привата осталось выплатить 6200
Спортбанк 5200

Люди, дайте пинка. Устала.
Поставила себе цель закрыть всё до конца сентября
В месяц могу отдавать около 30000грн. Но никто не хочет идти на тело из этих товарищей. Даже тело и мин.процент не предлагают.

thank-you-kind-sir-kick.gif

Поставила себе цель закрыть всё до конца сентября
В месяц могу отдавать около 30000грн. Но никто не хочет идти на тело из этих товарищей. Даже тело и мин.процент не предлагают.
У вас официальный доход?

Закрыт майкредит

Тенго 2100
Милоан 5400
Требакредит 6900
Спортбанк 5200

Закрыт майкредит

Тенго 2100
Милоан 5400
Требакредит 6900
Спортбанк 5200
Доброго дня!
Рівняю по собі. Основна проблема такої кількості боргів, що всі хочуть всю суму і прямо зараз. Тобто це - фін.навантаження, яке Ви не в змозі виконати "саме зараз". Одним з можливих виходів є звичайний кредит в будь-якому банку. Ваш борг (за переліком) - до 50к. При такій сумі кредиту в банку місячний платіж складатиме біля 4-5 тис. Всього-навсього! А раз Ви в змозі віддавати до 30к, то цей кредит закриється за 2-3 міс.

Доброго дня!
Рівняю по собі. Основна проблема такої кількості боргів, що всі хочуть всю суму і прямо зараз. Тобто це - фін.навантаження, яке Ви не в змозі виконати "саме зараз". Одним з можливих виходів є звичайний кредит в будь-якому банку. Ваш борг (за переліком) - до 50к. При такій сумі кредиту в банку місячний платіж складатиме біля 4-5 тис. Всього-навсього! А раз Ви в змозі віддавати до 30к, то цей кредит закриється за 2-3 міс.
Ви просуваєте банківські кредити?

Доброго дня!
Не самий кращий варіант

Олександр Миколайович, це називається перекредитування.
Багато хто так хотів вилізти з МФО і у підсумку мають ще один кредит. Або не один. А переплату по банківських кредитах Ви знаєте?

Олександр Миколайович, це називається перекредитування.
Багато хто так хотів вилізти з МФО і у підсумку мають ще один кредит. Або не один. А переплату по банківських кредитах Ви знаєте?
Обидва варіанти - то зло. Просто у випадку з банками є декілька років, щоб виплатити те, що вимагають негайно. Знову-таки, наголошую - я рівняю по собі, це моє суб'єктивне бачення ситуації.

Назад
Угорі