Щоденник Шлях до повної свободи

• Автор теми Автор теми Мафед
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 6K
Обидва варіанти - то зло. Просто у випадку з банками є декілька років, щоб виплатити те, що вимагають негайно. Знову-таки, наголошую - я рівняю по собі, це моє суб'єктивне бачення ситуації.
Купа людей на форумі починали з банальної кредитки примата, а потім брали мфо щоб внести щомісячний платіж. В результаті купа мфо і незакритий кредит в банку і добре якщо в одному

Обидва варіанти - то зло. Просто у випадку з банками є декілька років, щоб виплатити те, що вимагають негайно. Знову-таки, наголошую - я рівняю по собі, це моє суб'єктивне бачення ситуації.
Якщо зло,то навіщо рекомендуєте. Користувач,якому Ви радили,навряд чи прислухаєься до такої поради. Вона на вірному шляху. Ви самі так робили? Брали кредит? Може і є випадки ,коли людина взяла кредит і платить,не беручи знов . Але ж знаю,що за час користування кредитом виникають різні обставини,які не дають змоги заплатить вчасно. І знову влазять...

Доброго дня!
Рівняю по собі. Основна проблема такої кількості боргів, що всі хочуть всю суму і прямо зараз. Тобто це - фін.навантаження, яке Ви не в змозі виконати "саме зараз". Одним з можливих виходів є звичайний кредит в будь-якому банку. Ваш борг (за переліком) - до 50к. При такій сумі кредиту в банку місячний платіж складатиме біля 4-5 тис. Всього-навсього! А раз Ви в змозі віддавати до 30к, то цей кредит закриється за 2-3 міс.
От ви простий такий)
Мій кредитний рейтинг 0, оскільки просрочки, дефолт, банки відмовляють за секунду.
Я за кордоном. Я поїхала сюди для того щоб ці борги віддати. Варіант Не віддавати - не роздивляюсь
Перекредитування - зло. Тут більшість форумчан так робили. І тому вони тут.

Борги віддасте, бачу тенденцію... і відразу повернетесь?
Додому повернусь
Я мала в Україні мою улюблену роботу від якої у мене горіли очі і я йшла туди з задовленням. Але ця робота офіційна і коли почались просрочки то СБ мене попередили, перший час я з ними домовлялась, закривала по трошку. Але так вийшло що через деякий час вони стали бути дуже наполегливими. Тому я вирішила поїхати для того щоб закрити все.

Додому повернусь
:good::drinks:
Я мала в Україні мою улюблену роботу від якої у мене горіли очі і я йшла туди з задовленням.
Шкода що через д*білів ви її втратили.
Але ця робота офіційна і коли почались просрочки то СБ мене попередили, перший час я з ними домовлялась, закривала по трошку. Але так вийшло що через деякий час вони стали бути дуже наполегливими. Тому я вирішила поїхати для того щоб закрити все.
Ваше право і ваш вибір. Можливо це і кращій варіант був саме для вас.

А от на заробітки з такою історією реально виїхати? І паспорт зробити?

Останнє редагування:
Доброго дня!
Рівняю по собі. Основна проблема такої кількості боргів, що всі хочуть всю суму і прямо зараз. Тобто це - фін.навантаження, яке Ви не в змозі виконати "саме зараз". Одним з можливих виходів є звичайний кредит в будь-якому банку. Ваш борг (за переліком) - до 50к. При такій сумі кредиту в банку місячний платіж складатиме біля 4-5 тис. Всього-навсього! А раз Ви в змозі віддавати до 30к, то цей кредит закриється за 2-3 міс.
Я вам скажу так. От ви в банкі взяли на 50к кредит. А маєте потім 80к повернути. Тому её думайте таке рекомендувати комусь, і самі так робити. Я знаю що кажу. Краще ото багно не знати

Я вам скажу так. От ви в банкі взяли на 50к кредит. А маєте потім 80к повернути. Тому её думайте таке рекомендувати комусь, і самі так робити. Я знаю що кажу. Краще ото багно не знати
І не 80,а з 50 більше 100,це точно. Якщо на пару років. Це приблизно... з свого досвіду.

Порахуйте, будь ласка, базові цифри нашого автора! Потім розрахуйте, яка мала бути "шалена" переплата. Але ж то вдома, без телефонного терору, на улюбленій роботі, без підозр СБ, без ображених знайомих...

Порахуйте, будь ласка, базові цифри нашого автора! Потім розрахуйте, яка мала бути "шалена" переплата. Але ж то вдома, без телефонного терору, на улюбленій роботі, без підозр СБ, без ображених знайомих...
А від цього суть вище сказаного мною не зміниться. Перекредутування це зло. А тим більше в банків. Моя мама так зробила. І тепер ні здоров'я, ні норм роботи. Тільки судитися вихід.

Доброго дня!
Спасибо, улыбнулся на ночь глядя.
Это не выход вообще, а они более не один из возможных. Это шляпа полнейшая.
Таким образом ещё больше загонянешь себя в кредитную кабалу.

А от на заробітки з такою історією реально виїхати? І паспорт зробити?
Паспорт у мене був вже давно. Зробила візу, виїхала без перешкод
Так, в чомусь Ви праві. Це був би один з варіантів. Але кожен для себе вирішує

Отримала лист щастя від ДіДжи на емейл. Вже не знають що придумати 😂стоп лист 😂

Вкладення

• Polish_20240808_195642888.webp
    Polish_20240808_195642888.webp
    99.4 Кб · Перегляди: 107
Закрыт Милоан. Тело+2000
Талион предложили Лимон закрыть за 5100. (Тело 3000). Хорошее предложение, как думаете, знатоки? Вроде сумма не критическая, но если возможность сэкономить то почему бы и нет

Осталось:
Тенго 2100
Манивео 10800 (продано Талиону)
Требакредит 6900
Лимонкредит 3000 (продано Талиону)
Firstcredit 7000 (продано ДиДжиФинанс((((()
Карта привата осталось выплатить 6200 (просрочек нет)
Спортбанк 5200 (просрочек нет)

Назад
Угорі