Щось не до кінця розумію що відбувається

• Автор теми Автор теми ПавLo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 3K
Привіт, стандартна ситуація як у всіх брав брав і набрав)) шо срак#а повна!
Прострочки в усіх де тільки можна, дзвонять тільки до мене і все! Ні погроз ні залякувань, як це розцінювати? Буває таке як маю настрій то говорю з ними , і навіть такі як сслоун говорять, в вас 151 закритий кредит, невже ви і цей незможете закр ити? Досить ввічливі, і так майже в усіх! Всі чемні і просять погасити, найбільша прострочка 43 дня!..
Затиш без ураганом? Чи як?
Мне тоже сегодня звонили кредит 365 угрожали что сейчас всех соседей обзвонят. Вот что я им отправила на это. Жду результат.

Вкладення

• Screenshot_20200413_191720.webp
    Screenshot_20200413_191720.webp
    122.8 Кб · Перегляди: 76

Вкладення

• Screenshot_20200413-191825_Viber.webp
    Screenshot_20200413-191825_Viber.webp
    45.7 Кб · Перегляди: 79
Це ваш погляд, в дискусію вступати не хочу!
Но до цього часу я був добросовісним клієнтом і ніколи немав прострочок.. і на манейвео зараз 20 тис тіла..і тож як ніде не працював так і не працюю

Відповіді немає
потому что, это все ф*гня
Мабуть один із цих номерів які мені дзвонять придумали легенду

Вкладення

• Screenshot_20200413-191845.webp
    Screenshot_20200413-191845.webp
    58.3 Кб · Перегляди: 63
@Сонный Мститель, как Ваше здоровье?)
Да так, с переменными успехами. Не так чтобы прям плохо, но и не супер. Врачи не принимают, так что лечусь как попало, спасибо за беспокойство. А вот соседку забрали с подозрением на сами знаете что.

Останнє редагування:
А що таке виконавчий напис? (Перепрошую бо незнаю)
Ну це шось типу коли у вас арештовують рахунки. Можливо можуть навіть конфісковувати якесь майно. І все це без суду.
Звісно, це все незаконно, але право в нашій країні має заявний характер. Тобто про цю незаконність треба заявити - тобто подати в суд.

Да так, с переменными успехами. Не так чтобы прям плохо, но и не супер. Врачи не принимают, так что лечусь как попало, спасибо за беспокойство. А вот соседку забрали с подозрением на сами знаете что.
Ну я надеюсь все будет хорошо и у Вас и у соседки)))

Ну це шось типу коли у вас арештовують рахунки. Можливо можуть навіть конфісковувати якесь майно. І все це без суду.
Звісно, це все незаконно, але право в нашій країні має заявний характер. Тобто про цю незаконність треба заявити - тобто подати в суд.
Ого..навіть так? І були випадки про конфіскацію майна?

Прострочки в усіх де тільки можна, дзвонять тільки до мене і все! Ні погроз ні залякувань, як це розцінювати? Буває таке як маю настрій то говорю з ними , і навіть такі як сслоун говорять, в вас 151 закритий кредит, невже ви і цей незможете закр ити? Досить ввічливі, і так майже в усіх! Всі чемні і просять погасити, найбільша прострочка 43 дня!..
Терпение.Всё будет

сейчас пока три просрочки, с первой прошло 16 дней... По 20 звонков в день, трубку не беру. Сегодня мне позвонил робот с ПриватБанка, говорит что хочу перевести слишком много денег со своей карты, там столько нет, поэтому или пополни или выбери меньше суму. Никаких переводов не делал, в приват 24 ничего не отображается, смс не приходило. Снимают по тихому, но там все равно пусто)

Дякую за відповідь, бо багато де пишуть шо сслоу і єкеш самі відшиблені
Так, це одна контора. Ну таке, сказать що вони прям самі відшиблені я не можу, але досить неприємні. Якщо будуть сильно діставати - пишіть. Будемо разом їх трололо.

В любом случае Вам я желаю по скорее выздороветь. А то в каждой теме пугали короновирусом))) сегодня аж рада была Вас видеть))) поправляйтесь))
Та я скоро начну вовзращаться в спортик понемногу, и должно полегчать совсем. Бегать вот уже собираюсь по утрам. А болезнь действительно опасная. То что я видел - врагу не пожелаешь. Берегитесь прямо очень, пожалуйста.

Так, це одна контора. Ну таке, сказать що вони прям самі відшиблені я не можу, але досить неприємні. Якщо будуть сильно діставати - пишіть. Будемо разом їх трололо.
От і переживаю, чому такі добрі ? І чому так тихо? Що в тишині потім не дали мені так норм прос#атись

Та я скоро начну вовзращаться в спортик понемногу, и должно полегчать совсем. Бегать вот уже собираюсь по утрам. А болезнь действительно опасная. То что я видел - врагу не пожелаешь. Берегитесь прямо очень, пожалуйста.

И что же ты видел мой юный друг?

У меня 17 дней просрочка и такая же ситуация

Назад
Угорі