Щось не до кінця розумію що відбувається

• Автор теми Автор теми ПавLo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 3K
Я думаю що саме так.
Вони поки що не хочуть псувати з вами стосунки, бо вважають, что ви цінний клієнт, який приносить їм багато грошей. Коли вони зрозуміють, що платити ви не збираєтесь, то будуть лютувати так, що боженька і той гикне незлим тихим словом. Але якщо ви воїн, то ви десте їм такий бій, який вони запам'ятають на все життя.
Ну я не взмозі платити дальше!
Будуть мені робити западло, то і я в боргу не залишусь, запамятають мене)

Вирішила робити як і вони. Самі не знають,що казати,але договір ніхто не може надіслати

Вкладення

• img_1586791990589.webp
    img_1586791990589.webp
    92.2 Кб · Перегляди: 93
  • Screenshot_20200413-180558.webp
    Screenshot_20200413-180558.webp
    116.4 Кб · Перегляди: 99
Вирішила робити як і вони. Самі не знають,що казати,але договір ніхто не може надіслати
Я так з Є гроші, попросив договір сказали що письмово не надають, я відповів нема договору нема кредиту! Поки тишина!
Ааа..з глобалу приходили смс де мене називали шахраєм і ліпили статті..то також передзвонив сам до них і почав питати шо то за такі смс, то дуже чемно сказали тіло тільки заплатити.

Ну я не взмозі платити дальше!
Будуть мені робити западло, то і я в боргу не залишусь, запамятають мене)
Циці чим знамениті - на відміну від більшості калів, вони достатньо розумні, люблять дзвонити на роботу і залякувати роботодавців.
В них своє власне кал агентство - Фінфорс. Тобто це вони ж, тільки сидять у сусідній кімнаті.
Можуть двзонити вам/вашій мамці на роботу і погрожувати директорам та їхнім сім'ям. Основна вимога - звільнити працівника.
Якщо всім на них буде пофіг, то можуть або зробити виконавчий напис та псіля оскарження піти на три букви, або одразу туди піти.
Як боротися - для початку задзвонити їм вхідну лінію до смерті. Щоб їхніх операторів від вас уже нудило, а всі ваші телефони були в них заблоковані. Це для розминки.

Циці чим знамениті - на відміну від більшості калів, вони достатньо розумні, люблять дзвонити на роботу і залякувати роботодавців.
В них своє власне кал агентство - Фінфорс. Тобто це вони ж, тільки сидять у сусідній кімнаті.
Можуть двзонити вам/вашій мамці на роботу і погрожувати директорам та їхнім сім'ям. Основна вимога - звільнити працівника.
Якщо всім на них буде пофіг, то можуть або зробити виконавчий напис та псіля оскарження піти на три букви, або одразу туди піти.
Я взагалі ніде не працюю і не працював

Я трохи далекий від того всього..хоч удало зумів набрати кредитів).. у мене майже в усіх мфо є дуже багато кредитів закритих, як почнуть нагліти, чи варто піднімати таке питання як переоплату?
Тобто на одному мфо взяв за весь час 151 кредит..удачно закрив ( з пролонгаціями) а на 152 всрав#я.
А тепер просто уявіть і прикиньте скільки ви переплатили за 151 кредит, і чому всрав#я? Вы просто забрали своє)
Можна, але потрібно через суд визнавати договора не важными, а потім реституція, але це потрібно всі 151 договір....

Я так з Є гроші, попросив договір сказали що письмово не надають, я відповів нема договору нема кредиту! Поки тишина!
Ааа..з глобалу приходили смс де мене називали шахраєм і ліпили статті..то також передзвонив сам до них і почав питати шо то за такі смс, то дуже чемно сказали тіло тільки заплатити.
Розкажіть що і як говорити, на форумі другий день і боюсь, що скоро посивію. Які аргументи наводити в свій захист?

Привіт, стандартна ситуація як у всіх брав брав і набрав)) шо срак#а повна!
Прострочки в усіх де тільки можна, дзвонять тільки до мене і все! Ні погроз ні залякувань, як це розцінювати? Буває таке як маю настрій то говорю з ними , і навіть такі як сслоун говорять, в вас 151 закритий кредит, невже ви і цей незможете закр ити? Досить ввічливі, і так майже в усіх! Всі чемні і просять погасити, найбільша прострочка 43 дня!..
Затиш без ураганом? Чи як?
Не знаю, может у них какой-то мастер класс вежливости недавно проходил
Сонный Мститель, как Ваше здоровье?)

Розкажіть що і як говорити, на форумі другий день і боюсь, що скоро посивію. Які аргументи наводити в свій захист?
Особо нічого не потрібно, нічого страшного в тому немає якщо ви будете говорити що не в силі оплатити кредит, я не ссилався ні на картин ні на те що без роботи і тому подібне..просто говорив шо не можу оплатити кредит..звісно що вони знають своє і твердять що кошти потрібно повернути і пропонували і пролонгацію і реструктиризацію, але я не погоджувався і сказав що як буду мати кошти то оплачу тільки тіло що навіть не буду платити 50% оскільки були пролонгації, почали трохи наїжджати на що я запросив договір в письмовому виді , і натякнув що з цим договором оскаржусь в нацкомфін..мені надали відмову на мій запит і повішали трубку і на імейл також не відповідають..поки тиша

Особо нічого не потрібно, нічого страшного в тому немає якщо ви будете говорити що не в силі оплатити кредит, я не ссилався ні на картин ні на те що без роботи і тому подібне..просто говорив шо не можу оплатити кредит..звісно що вони знають своє і твердять що кошти потрібно повернути і пропонували і пролонгацію і реструктиризацію, але я не погоджувався і сказав що як буду мати кошти то оплачу тільки тіло що навіть не буду платити 50% оскільки були пролонгації, почали трохи наїжджати на що я запросив договір в письмовому виді , і натякнув що з цим договором оскаржусь в нацкомфін..мені надали відмову на мій запит і повішали трубку і на імейл також не відповідають..поки тиша
Дякую Вам! Сподіваюсь вийде, бо аж трясе як дзвонять!

А можно с ними вообще не разговаривать
Дякую Вам! Сподіваюсь вийде, бо аж трясе як дзвонять!
Поставьте блокировку номеров и не общайтесь с ними

А можно с ними вообще не разговаривать

Поставьте блокировку номеров и не общайтесь с ними
Ну це вирішувати кожному індивідуально, зімною поки чемні і ввічливі тай спілкуюсь, будуть хамити то навряд че вистачить нервів!
Ще відкликав в письмову виді обробку моїх персональних даних

Та ні..досить великі суми були, но дохід був, тому без проблем і закривав і не задовго брав новий і новий
Я незнаю чому,але мені чомусь немає віри вам,бо ви такий увесь обтікаємий,тим подзвонив щаитіло закрили,ті чемні,ті веселі,ще йикажете ніде не працювали.Яке МФО вам легенду придумав? ні я не параноік,просто якось не складно

Привіт, стандартна ситуація як у всіх брав брав і набрав)) шо срак#а повна!
Прострочки в усіх де тільки можна, дзвонять тільки до мене і все! Ні погроз ні залякувань, як це розцінювати? Буває таке як маю настрій то говорю з ними , і навіть такі як сслоун говорять, в вас 151 закритий кредит, невже ви і цей незможете закр ити? Досить ввічливі, і так майже в усіх! Всі чемні і просять погасити, найбільша прострочка 43 дня!..
Затиш без ураганом? Чи як?

Ну це вирішувати кожному індивідуально, зімною поки чемні і ввічливі тай спілкуюсь, будуть хамити то навряд че вистачить нервів!
Ще відкликав в письмову виді обробку моїх персональних даних
И что как? отозвали обработку?

Я незнаю чому,але мені чомусь немає віри вам,бо ви такий увесь обтікаємий,тим подзвонив щаитіло закрили,ті чемні,ті веселі,ще йикажете ніде не працювали.Яке МФО вам легенду придумав? ні я не параноік,просто якось не складно
Це ваш погляд, в дискусію вступати не хочу!
Но до цього часу я був добросовісним клієнтом і ніколи немав прострочок.. і на манейвео зараз 20 тис тіла..і тож як ніде не працював так і не працюю
И что как? отозвали обработку?
Відповіді немає

Це ваш погляд, в дискусію вступати не хочу!
Но до цього часу я був добросовісним клієнтом і ніколи немав прострочок.. і на манейвео зараз 20 тис тіла..і тож як ніде не працював так і не працюю

Відповіді немає
потому что, это все фuгня

Назад
Угорі