Щось не до кінця розумію що відбувається

• Автор теми Автор теми ПавLo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 3K

ПавLo

Форумчанин
Дописи
226
Реакції
437
Бали
443
ПавLo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт, стандартна ситуація як у всіх брав брав і набрав)) шо срак#а повна!
Прострочки в усіх де тільки можна, дзвонять тільки до мене і все! Ні погроз ні залякувань, як це розцінювати? Буває таке як маю настрій то говорю з ними , і навіть такі як сслоун говорять, в вас 151 закритий кредит, невже ви і цей незможете закр ити? Досить ввічливі, і так майже в усіх! Всі чемні і просять погасити, найбільша прострочка 43 дня!..
Затиш без ураганом? Чи як?

Прострочки в усіх де тільки можна, дзвонять тільки до мене і все! Ні погроз ні залякувань, як це розцінювати? Буває таке як маю настрій то говорю з ними , і навіть такі як сслоун говорять, в вас 151 закритий кредит, невже ви і цей незможете закр ити? Досить ввічливі, і так майже в усіх! Всі чемні і просять погасити, найбільша прострочка 43 дня!..
Це в одному мфо 151закриття????

Так а что именно вас смущает?

Більшість уже не платить нічого нікому...От вони й починають грати в доброго поліцейського...

А Ви так хочете щоб вони телефонували з погрозами і матами? Для Вас це так суттєво?

То просто ви віп клієнт по ходу!

Чого варто очікувати?
Оскільки всі пишуть про погрози..родичів обдзвони а тут скоро печеньку запропонують..ось це і лякає
Печеньку от них не берите, может быть с проносным. Да черт их поймешь чего от них ожидать, не угрожают, спокойные, ну так радуйтесь

Чого варто очікувати?
Оскільки всі пишуть про погрози..родичів обдзвони а тут скоро печеньку запропонують..ось це і лякає
Як тільки їм всім надоїсть грати в добряків-почуєте й інші розмови...

ПавLo, та це вони,мабуть,переживають, що Ви їм якесь западло підготували

Та ні, просто переживаю, щоб їхня доброта мені боком не вилізла.
Боком явно нічого не вилізе, попередьте рідних що будуть телефонувати шахраї, але звісно ж сказати рідним правду, і все...
Якщо зараз нема можливості закривати питання то сенсу з ними спілкуватись не бачу, їм байдуже на тяжкі життєві ситуації.... Їм тільки гроші давай і все....

Печеньку от них не берите, может быть с проносным. Да черт их поймешь чего от них ожидать, не угрожают, спокойные, ну так радуйтесь
Я трохи далекий від того всього..хоч удало зумів набрати кредитів).. у мене майже в усіх мфо є дуже багато кредитів закритих, як почнуть нагліти, чи варто піднімати таке питання як переоплату?
Тобто на одному мфо взяв за весь час 151 кредит..удачно закрив ( з пролонгаціями) а на 152 всрав#я.

Я трохи далекий від того всього..хоч удало зумів набрати кредитів).. у мене майже в усіх мфо є дуже багато кредитів закритих, як почнуть нагліти, чи варто піднімати таке питання як переоплату?
Тобто на одному мфо взяв за весь час 151 кредит..удачно закрив ( з пролонгаціями) а на 152 всрав#я.
Ну а что вы кому докажете и как это повлияет на ваш последний не закрытый займ.

Боком явно нічого не вилізе, попередьте рідних що будуть телефонувати шахраї, але звісно ж сказати рідним правду, і все...
Якщо зараз нема можливості закривати питання то сенсу з ними спілкуватись не бачу, їм байдуже на тяжкі життєві ситуації.... Їм тільки гроші давай і все....
Я всіх уже давно попередив, закрив банківські рахунки, закрив соц мережі..попередив сусідів, оскільки проживаю в селі..то роздрокував оголошення про шахраїв (тобто про мфо) і все докладно описав і розвішив по селі..

Я всіх уже давно попередив, закрив банківські рахунки, закрив соц мережі..попередив сусідів, оскільки проживаю в селі..то роздрокував оголошення про шахраїв (тобто про мфо) і все докладно описав і розвішив по селі..
Ого... Ну тут Ви молодець)))) ви все правильно зробили))) тож я думаю що хвилюватися вже нема чого, зараз тяжкі часи у всіх, а віддавати остатнє ніхто не буде, а потім можна це питання вирішити, якщо буде бажання і звичайно можливість...

Я думаю що саме так.
Вони поки що не хочуть псувати з вами стосунки, бо вважають, что ви цінний клієнт, який приносить їм багато грошей. Коли вони зрозуміють, що платити ви не збираєтесь, то будуть лютувати так, що боженька і той гикне незлим тихим словом. Але якщо ви воїн, то ви десте їм такий бій, який вони запам'ятають на все життя.

О,як я))))))
Що ж ,велику роботу ,провели.
Тепер вчимося ігнорити)))) це не важко ,повірте))))

Назад
Угорі