Що забере виконавча служба?

• Автор теми Автор теми Kateruna🌟🌟🌟
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 4K
При відкритих виконавчих провадженнях купувати майно можна, а продавати ні! Я купляла будинок без проблем. Нотаріус і не питав чи є провадження.
А коли вже оформили на себе ,тоді будинок попав під арешт ???

А коли вже оформили на себе ,тоді будинок попав під арешт ???
Якщо ви є в реєстрі, то його не зможете продати, переписати і т.д. Поки не закрите ВП.

Я незнаю, но думаю що так. В чоловіка колись був будинок під арештом, ніхто не приходив і нічого не робив. Можливо, що ми були багатодітні? Він зніс всі ВП і продав.

Останнє редагування:
це стандартна процедура у виконавців
Скажіть, будь ласка,чи може приватний виконавець вимагати повну оплату вп одним платежем,якщо в мене немає доходу і я не працюю ,хотіла домовилися ,що буду частинами,каже що треба всю суму відразу,такої суми немає, сьогодні скинула тисячу на рахунок виконавця,каже мало ,так не можна, шукайте всю суму

Kateruna1992, не просто может, а будет это делать. Ему пофигу, работаете Вы или нет, есть у Вас деньги или нет. Его в принципе вообще ничего не волнует

Скажіть, будь ласка,чи може приватний виконавець вимагати повну оплату вп одним платежем,якщо в мене немає доходу і я не працюю ,хотіла домовилися ,що буду частинами,каже що треба всю суму відразу,такої суми немає, сьогодні скинула тисячу на рахунок виконавця,каже мало ,так не можна, шукайте всю суму
Перехочет 🤧

Kateruna1992, не просто может, а будет это делать. Ему пофигу, работаете Вы или нет, есть у Вас деньги или нет. Его в принципе вообще ничего не волнует
я так понимаю делать то он это может и будет, но по факту платить ему можно хоть по 1000 в месяц и это не будет каким-то нарушением и т.д?

Веселого ((
Ще скажіть,що вони як колектора, роблять терор оточення???
Але ж я можу сплачувати частинами,це ж не заборонено ?!

Що ви маєте на увазі??
Дякую

я так понимаю делать то он это может и будет, но по факту платить ему можно хоть по 1000 в месяц и это не будет каким-то нарушением и т.д?
Вроде как нет. Не скажу точно. Пусть радуется, что вообще что-то платят

Нет.
Просто все счета блокируют и списуют с карт даже 11 копеек.

Веселого ((
Але ж я можу сплачувати частинами,це ж не заборонено ?!

Що ви маєте на увазі??
Дякую
То что он может требовать все что угодно. И понятно, что он будет требовать всё и сразу. Но, на этом всё. Платите, как вам удобно, а главное не в ущерб себе.

То что он может требовать все что угодно. И понятно, что он будет требовать всё и сразу. Но, на этом всё. Платите, как вам удобно, а главное не в ущерб себе.

Никаких сроков оплаты они не могут выставлять, платить можно хоть 10 лет по 500грн условно? У меня пока нет ВП, поэтому хотелось бы знать такие нюансы, но вот знакомый рассказывает, что ему его исполнитель заливает мол "нужно оплатить до конца месяца всю сумму, или будут последствия" (ну там ни имущества, ничего нет, так что понять тоже не можем о каких последствиях может идти речь)

Никаких сроков оплаты они не могут выставлять, платить можно хоть 10 лет по 500грн условно? У меня пока нет ВП, поэтому хотелось бы знать такие нюансы, но вот знакомый рассказывает, что ему его исполнитель заливает мол "нужно оплатить до конца месяца всю сумму, или будут последствия" (ну там ни имущества, ничего нет, так что понять тоже не можем о каких последствиях может идти речь)
Сроков нет, хоть 20 лет. Это его заработок. Понятно, что он будет выносить мозги. Но рычагов влияния у него нет. Может говорить все что угодно. На этом всё

Я, наприклад, виконавче заплатила, а з Реєстру боржників воно не зникло. Зателефонувала до виконавця, а вона каже,що у вас ще штраф є 316 грн. Питаю в нею звідки він взявся. Відповіла, що я все виясню і вам подзвоню.
От така ситуація. Сиджу як на голках.

Дякую вам!
В мене не аліменти,а вп по МФО ,майна я офіційно немає взагалі нічого,лише прописка іто там не проживаю багато років,житло в мене орендоване , офіційно не працюю,наразі заблокували мені усі карти і все
У вас абсолютно усі карти заблоковані?

У вас абсолютно усі карти заблоковані?
Абсолютно

Сроков нет, хоть 20 лет. Это его заработок. Понятно, что он будет выносить мозги. Но рычагов влияния у него нет. Может говорить все что угодно. На этом всё
А що він взагалі може зробити ,якщо офіційно не працюю ,майна немає,доходу теж ???!!!які методи впливу ,платити не відмовляюся але поки що всієї суми немає

Назад
Угорі