Що забере виконавча служба?

• Автор теми Автор теми Kateruna🌟🌟🌟
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 4K

Kateruna🌟🌟🌟

Форумчанин
Дописи
167
Реакції
49
Бали
193
Kateruna🌟🌟🌟 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть,що забере виконавча служба,якщо в мене немає майна, немає офіційного доходу,і прописана в батьків,де не проживаю вже багато років?

Ни разу не встречал, что исполнители приезжают домой к должнику.
По крайней мере по нашей теме.
Дякую!
Ще скажіть будь ласка,чи можуть накласти арешт на майно і рахунок чоловіка ,якщо право власності в нього,а виконавче провадження на мене ?

Дякую!
Я тільки сьогодні зареєструвалася до цього чату !
Ще таке питання,чи можна домовитися з кредиторами,коли вже є вп ,щоб сплатити меншу суму ,при наявності гарантійного листа ?тоді винагороду виконавцю всерівно прийдеться платити ? Але чи є таке на практиці в учасників?!

Дякую!
Я тільки сьогодні зареєструвалася до цього чату !
Ще таке питання,чи можна домовитися з кредиторами,коли вже є вп ,щоб сплатити меншу суму ,при наявності гарантійного листа ?тоді винагороду виконавцю всерівно прийдеться платити ? Але чи є таке на практиці в учасників?!
Неа. Низзя

Тобто в людини немає доходу ,немає майна ,немає взагалі нічого,то їм прийдеться чекати свої кошти або роками або до ніколи .... логічно, можливо спробувати такий варіант домовленості,хоча виконавець свої полюбому візьму )

Через деякий час, коли виконавець зрозуміє, що нічого не стягне з Вас, закриє виконавче провадження через неможливість стягнення та передасть виконавчий лист назад до стягувача. Він, в свою чергу, звернеться до іншого виконавця, який знову відкриє виконавче провадження. Але весь цей час Вам буде потрібно навчитись жити тільки з готівкою, бо всі рахунки будуть заблоковані.

Через деякий час, коли виконавець зрозуміє, що нічого не стягне з Вас, закриє виконавче провадження через неможливість стягнення та передасть виконавчий лист назад до стягувача. Він, в свою чергу, звернеться до іншого виконавця, який знову відкриє виконавче провадження. Але весь цей час Вам буде потрібно навчитись жити тільки з готівкою, бо всі рахунки будуть заблоковані.
Я зрозуміла,та я так користуюся картами чоловіка ,бо в декреті , зараз планую вийти на роботу але не офіційно,майнові чоловіка нічого не грозить ??

Скажіть,а будинок в майбутньому він зможе купити на себе і продати свою землю ? дякую
Ваше виконавче провадження ніяк не вплине на нього і його майнові питання ні зараз, ні в подальшому) зможе і купити, і продати.

Скажіть,що забере виконавча служба,якщо в мене немає майна, немає офіційного доходу,і прописана в батьків,де не проживаю вже багато років?
Я в такій ситуації вже 5 років. Якщо не маєте лишніх грошей, то можете й не платити, нічого не буде.

Нічого в принципі, арештує картки які є, накладуть арешт на все майно боржника, авось з'явиться, будете висіти в реєстрі боржників. Єдине що не зможете здійснювати нотаріальні угоди (купівля продаж, дарування тощо)

Нічого в принципі, арештує картки які є, накладуть арешт на все майно боржника, авось з'явиться, будете висіти в реєстрі боржників. Єдине що не зможете здійснювати нотаріальні угоди (купівля продаж, дарування тощо)
Надіюсь ,що нічого не забере виконавча

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі