Що вони з себе представляють,тупі МФО

• Автор теми Автор теми ZYK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 677

ZYK

Форумчанин
Дописи
100
Реакції
56
Бали
68
ZYK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім ! От я не розумію,чи дійсно ці тупі МФО настільки тупі ,що думають ,що після того терору що вони влаштовують людям і їх близьким ,родичам,сусідам, роботодавцям ,їм хтось щось віддасть???? Особисто я ні копійки не дам тим тваринам ,а тільки через суд ,після того як вони компенсують мені моральну шкоду!!!!!

Доброго дня всім ! От я не розумію,чи дійсно ці тупі МФО настільки тупі ,що думають ,що після того терору що вони влаштовують людям і їх близьким ,родичам,сусідам, роботодавцям ,їм хтось щось віддасть???? Особисто я ні копійки не дам тим тваринам ,а тільки через суд ,після того як вони компенсують мені моральну шкоду!!!!!
Там мозку, як у курки, а то і менше. Думати - це не про них. А ось читати з листочка чи з монітора - як раз для них, і то з помилками :ahaha: :ahaha: :ahaha:

Вы не поверите, но увы есть люди которые ради молчания, (как же так, сейчас узнает что я должна денег продавец из магазина, или баба Зина возле подъезда, или бомж Витя с соседней мусорки) и бегут и несут свои кровные или одолженные деньги, хотя уже 100500 раз переплатили все пролонгациями, и самое интересное ещё и здесь на форуме напишут "у меня победа" взяла 1000, но удалось чмошников уговорить закрыть за 15000" слава богу что никто не узнал, что я денег должна...... Бывает и такое, так что действуют их методы....

Назад
Угорі