Що сьогодні за день?

• Автор теми Автор теми Меррі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Не перший, але скільки дзвінків не було ні разу, тому і паніка почалася. Аж трусити почало, по 3-4 місяці цього аду від мфо нерви вже не в порядку (
Все буде добре.Ми всі через це проходили.Мене теж на автодозвон клали, але я як і до того теж клав і на них і на їхні прозвони.
Де сіли - там і злізли.5 місяць просрочок пішов - політ відмінний.
Бувають дні без дзвінків взагалі. Основне не панікуйте от і все.
А не витримуєте - міняйте СІМку.

А мне сегодня укрпозика прислала креативную смску, примерно так (точно не приведу, вытерла) : Підніміть прапор над вашим боргом і сплатіть його самостійно! А то з 18:00 будете бігать по родичам і шукать гроші в них. Особенно доставило про підняти прапор...

Насчёт звонков не было. Смс как всегда. 2-3 от бывших мфо. 2 смс с предложением новых. 1 смс от укрколлект(mycredit) что отримали виконавчий напис нотариуса, ну и от вердикт, что переуступили(только с "родного" форума узнала, что они от Динеро.
И кстати по поводу звонков. 3 дня как вышла из роуминга и звонков было всего 3-4(Труколлер заблочил), а сегодня вообще тишина,только смски.
Я вот одного не пойму зачем они каждый день шлют СМС: вам одобрен кредит переходите по ссылке заполните заявку " всё равно же не дают с просрочками. Странные....

• Подобається
Реакції: Neo
З самого ранку телефон розривають дзвінки від мфо, дзвонять через кожні 2 хв. В кого ще таке?
У меня наоборот очень тихо сегодня. Меня пугает эта тишина в первой половине дня...)))

Хорошего вечера вам всем там !!! Банда зачётная в Одессе собирается :good: :good: :good:
Все буде добре.Ми всі через це проходили.Мене теж на автодозвон клали, але я як і до того теж клав і на них і на їхні прозвони.
Де сіли - там і злізли.5 місяць просрочок пішов - політ відмінний.
Бувають дні без дзвінків взагалі. Основне не панікуйте от і все.
А не витримуєте - міняйте СІМку.
В неділю вихідний в них ?

У меня наоборот очень тихо сегодня. Меня пугает эта тишина в первой половине дня...)))
Я вже не знаю що більше страшно, коли дзвонять чи коли тихо. Надоїло це вже так, що сили немає

З самого ранку телефон розривають дзвінки від мфо, дзвонять через кожні 2 хв. В кого ще таке?
Ой, це точно про мене! Вчора цілісінький день дзвонили теж через кожні 2 хвилини) і всі номери 050... а сьогодні зовсім жодного дзвінка... щось мені це підозріло?

А мне сегодня укрпозика прислала креативную смску, примерно так (точно не приведу, вытерла) : Підніміть прапор над вашим боргом і сплатіть його самостійно! А то з 18:00 будете бігать по родичам і шукать гроші в них. Особенно доставило про підняти прапор...
Весело як) по родичах із прапором ? я вже себе уявила, якраз завтра мені ДР нехай дарують ?

Ой, це точно про мене! Вчора цілісінький день дзвонили теж через кожні 2 хвилини) і всі номери 050... а сьогодні зовсім жодного дзвінка... щось мені це підозріло?
Теж дзвонять 050... , коли це скінчиться? !

ну и от вердикт, что переуступили(только с "родного" форума узнала, что они от Динеро.

А я то думаю, что за "гусь".Мне сегодня чё то новенькое прилетело : Вердикт Капитал повидомляе про переуступку прав вымогы ... А это от Павлика ноги растут.

А я то думаю, что за "гусь".Мне сегодня чё то новенькое прилетело : Вердикт Капитал повидомляе про переуступку прав вымогы ... А это от Павлика ноги растут.
Моя реакция была точно такая же. Благо форумчане подсказали, что за зверь.

Конец месяца , с Ваших процентов может капать бонусы звонилкам ! Вот они и оживают с двадцатых чисел каждого месяца !!!

Доброго дня, сьогодні єврогроші прислали лист " увага боржник" якщо протягом трьох днів не заплачу приїдуть описувати майно, як ви думаєте народ на рахунок цього,в нацкомфінпослуг написав через урядовий центр два дні назад

А мне нравится как советовали пройтись по родственникам и знакомым и занять???а я говорю,а кто вам сказал что они у меня есть???и дальше мой вопрос звонящему:вот лично вы,мне займете?ответ:нет!ну говорю,и всё,об чём базар
Post automatically merged:

На нет,как говорится,и суда нет

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі