Що робити з жінкою??

• Автор теми Автор теми LeBron230
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 237
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Бро погоди. А какое отношение она имеет к тебе и твоим красовкам?. Ты мужчина? Выбери женщину под стать себе.
Мне 23 но знаешь надеятся на пасию или на родителей это не правильно
Ниче ты не понимаешь, Друже...

?????
Неееее))) не решай меня единственной привилегии на форуме, банить Админа ?
Тебе подсказать, где кнопочка "бан"?
Давай уже, а то только на словах. Не вынуждай самобаниться. После таких тем... Да я пойду напьюсь сейчас...кофе...

IMG_20200519_134510.webp

Скажите жене, слушай жена! Или я или твои тряпки. Ты сидишь нюхаешь тряпки целыми днями, а я а я а я не могу себе кросы с сигарами купить. Думай.

tenor.gif

Ситуація наступна. Зустрічаємся 6 років. Живемо 1.5 року. Останні 3 роки ніде не працює, тіпа в інтернеті одяг продає. Ось так і живемо. Мене це вже дуже починає напрягати. Цілими днями тупо в телефоні. Коли зустрічались(а не жили) було 1-3 мфо максимум, десь колись. Зараз 18. Питаюсь в неї ти думаєш йти десь працювати, каже так. Ось і вся розмова. Навіть елементарно в мене закінчились гроші на куриво, стидно в неї просити. І так в неї рідко коли є. Сьогодні мама купляла кроси мені, 26річному хлопчику. Ось так то, таке враження що ніколи нічого не поміняється. Ппц задовбало. Я кожен день в 6 встаю, а вона мені потім я не виспалась, ппц.
Нічого не зрозуміло:) МФО є у вас чи у вашої подруги? Чи вона їх відкривала, а ви тепер оплачуєте/пролонгуєте, що грошей на куриво і кеди навіть не вистачає?:big_boss:

Смотрю со стороны, напоминает меня лет 10 назад, только роли друге) У меня муж менял часто работу, толку с этого было мало, да и кредиты еще тогда начались. А сейчас прекрасная семья. Только потому что поддержала, а не спрашивала в чужих людей что делать. Мотивировала так сказать :ahaha:

Тебе подсказать, где кнопочка "бан"?
Давай уже, а то только на словах. Не вынуждай самобаниться. После таких тем... Да я пойду напьюсь сейчас...кофе...
Эххххххх..... Не могу на неё нажать?
Любить нельзя ненавидеть.
Не могу запятую поставить ?
Любить по братски, конечно)))

Ситуація наступна. Зустрічаємся 6 років. Живемо 1.5 року. Останні 3 роки ніде не працює, тіпа в інтернеті одяг продає. Ось так і живемо. Мене це вже дуже починає напрягати. Цілими днями тупо в телефоні. Коли зустрічались(а не жили) було 1-3 мфо максимум, десь колись. Зараз 18. Питаюсь в неї ти думаєш йти десь працювати, каже так. Ось і вся розмова. Навіть елементарно в мене закінчились гроші на куриво, стидно в неї просити. І так в неї рідко коли є. Сьогодні мама купляла кроси мені, 26річному хлопчику. Ось так то, таке враження що ніколи нічого не поміняється. Ппц задовбало. Я кожен день в 6 встаю, а вона мені потім я не виспалась, ппц.
anekdoty_pro_muzha_i_zhenu_1.webp

Девушка, успокойтесь, это всего лишь лайк, не надо меня знакомить со своей мамой.)))
Вот и как понять, где любовь, бедным девушкам?)))) только вроде, оно.... А он уже другим лайки с сердечками ставит))) обидно))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі