На все Що робити з МФО. Вкрали кредитні кошти

Як можна потрапити на шахраїв?
Ви самі їм дали свої дані?
В жовтні 2022 племінник свекрухи продає щось на олх,так як він тіпа противних всіх цих банків ,просить свекруху дати номер карти її щоб на неї покупець скинув кошти ,звісно свекруха добра душа чому б ні ,віддає карту йому в руки разом з телефоном . Так званий покупець говорить племіннику(25 років йому) що йому не дає скинути на ту карту 6000 потрібно підняти ліміт ,він дзвонить в приват ,піднімає ліміт і диктує тим людям 4 цифри які прийшли в смс і звичайно cvv2 теж ,якоби для того щоби вони могли скинути на нього гроші . Вони отримують доступ до привата 24 в якому крім цієї пенсійної карти ще кредитка на 21 000 і гарно протягом 2 днів кредитку обнуляють.. так що так є люди які самі цим шахраям спокійно надають всі дані

В жовтні 2022 племінник свекрухи продає щось на олх,так як він тіпа противних всіх цих банків ,просить свекруху дати номер карти її щоб на неї покупець скинув кошти ,звісно свекруха добра душа чому б ні ,віддає карту йому в руки разом з телефоном . Так званий покупець говорить племіннику(25 років йому) що йому не дає скинути на ту карту 6000 потрібно підняти ліміт ,він дзвонить в приват ,піднімає ліміт і диктує тим людям 4 цифри які прийшли в смс і звичайно cvv2 теж ,якоби для того щоби вони могли скинути на нього гроші . Вони отримують доступ до привата 24 в якому крім цієї пенсійної карти ще кредитка на 21 000 і гарно протягом 2 днів кредитку обнуляють.. так що так є люди які самі цим шахраям спокійно надають всі дані

Я так зрозуміла,що коли ви брали МФО,кошти надходили на вашу картку,а уже з неї хтось переводив на іншу?Чи як?
Так.І мені повідомлення не приходили.

банк просто х. кладе на запити клієнтів)) а взагалі ситуація на грані фантастики.
Ну просто ,якщо задуматись....
Що все так просто....
То б кожен другий був в такій ситуації
Я вперше чую таке.

Ну просто ,якщо задуматись....
Що все так просто....
То б кожен другий був в такій ситуації
Я вперше чую таке.
ну один раз - я розумію. але людина пише що у неї два таких випадки (по одній схемі), саме це дивно

Знаєте...Я б звернулась в кіберполіцію.
Можливо б там був толк.
Усі заяви через кіберполіцію.
ну один раз - я розумію. але людина пише що у неї два таких випадки (по одній схемі), саме це дивно
Я вже писала.А Банк і Приват.Коли брала кредит то надала свої данні.От і виходить схема.Додала картку банка на яку буде зарахування.Все!!!

Читаю и офигеваю если честно , называть человеку cvv код карты ?‍♀️ А с кредитом как ?! Взяли через личный кабинет , на вашу же карту , и с вашей же карты списали , при этом чтобы войти в кабинет частенько требует код из смс, что-то в этой истории не сходится ?

Коли брала кредит то надала свої данні.От і виходить схема.Додала картку банка на яку буде зарахування.Все!!!
зарахування було взагалі чи ні? якщо ні, то в договорі як правило є пункти щодо цього
якщо було, і потім кошти зникли, то банку відомо, куди вони зникли, бо в платіжних інструкціях є відповідні поля
(відправник, отримувач, код отримувача і т.д.)

Ksenia2013, Про затвердження Інструкції про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг

тут реально багато відображається інформації

Назад
Угорі