Антоніна27
Форумчанин
- Дописи
- 122
- Реакції
- 29
- Бали
- 1825
Антоніна27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть будь ласка .Маю позов від Бізнес.Який термін віддачі коштів?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви вже програли суд?Підскажіть будь ласка .Маю позов від Бізнес.Який термін віддачі коштів?
Мысленно наверное, могу ошибаться))Ви вже програли суд?
У місцевого юристаНормально так,ага? Запитала і зникла. А ви тут думайте,пишіть,я через три дні зайду ,почитаю...
Ну чё ты так. Может у автора Киевстар. Вот стал человек возле бесплатного вайфая, написал сообщение и пошел домой. Связь появиться, зайдет прочитает))Нормально так,ага? Запитала і зникла. А ви тут думайте,пишіть,я через три дні зайду ,почитаю...
Київстар ліг ще вчора... А може прогнали від халявного вайфая,шукає...Ну чё ты так. Может у автора Киевстар. Вот стал человек возле бесплатного вайфая, написал сообщение и пошел домой. Связь появиться, зайдет прочитает))
Ще найближчий тиждень без зв’язку)Київстар ліг ще вчора... А може прогнали від халявного вайфая,шукає...![]()
Судя по постам около 6 декабря только подали иск.Ви вже програли суд?
Робити все можливе, щоб не виграла.Підскажіть будь ласка .Маю позов від Бізнес.Який термін віддачі коштів?
Ладно, не солидно. У нас вчера толпами возле маркета стояли, я тоже стала немного халявным интернетом попользовалась. Водафон только вечером норм работал.Jusy ,я сьогодні теж зранку шукала халяву,а потім згадала,що є у малого Лайф на 8 гиг...І під "Дзвінком" стоять в дощ якось не солідно...![]()
А може автор з мамою поїхав у Вінницю до адвоката на консультацію... Хто зна?Київстар ліг ще вчора... А може прогнали від халявного вайфая,шукає...![]()
А може автор з мамою поїхав у Вінницю до адвоката на консультацію... Хто зна?![]()
Адвокати кажуть немає сенсу,все по закону,і по договоруНормально так,ага? Запитала і зникла. А ви тут думайте,пишіть,я через три дні зайду ,почитаю...
Всі відмовляються займатися справоюРобити все можливе, щоб не виграла.
Речь об адвокатах с форума?Всі відмовляються займатися справою
ДаРечь об адвокатах с форума?
Хм. Ну, значит на то есть причины.
Скажіть будь ласка, який термін для віддачі коштів?Речь об адвокатах с форума?