Що робити якщо компанія виграла суд?😲

• Автор теми Автор теми Антоніна27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 5K

Антоніна27

Форумчанин
Дописи
122
Реакції
29
Бали
1825
Антоніна27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть будь ласка .Маю позов від Бізнес.Який термін віддачі коштів?

Нормально так,ага? Запитала і зникла. А ви тут думайте,пишіть,я через три дні зайду ,почитаю...
Ну чё ты так. Может у автора Киевстар. Вот стал человек возле бесплатного вайфая, написал сообщение и пошел домой. Связь появиться, зайдет прочитает))

Ну чё ты так. Может у автора Киевстар. Вот стал человек возле бесплатного вайфая, написал сообщение и пошел домой. Связь появиться, зайдет прочитает))
Київстар ліг ще вчора... А може прогнали від халявного вайфая,шукає...🙃🙂

Jusy ,я сьогодні теж зранку шукала халяву,а потім згадала,що є у малого Лайф на 8 гиг...І під "Дзвінком" стоять в дощ якось не солідно...😄

Jusy ,я сьогодні теж зранку шукала халяву,а потім згадала,що є у малого Лайф на 8 гиг...І під "Дзвінком" стоять в дощ якось не солідно...😄
Ладно, не солидно. У нас вчера толпами возле маркета стояли, я тоже стала немного халявным интернетом попользовалась. Водафон только вечером норм работал.

Нормально так,ага? Запитала і зникла. А ви тут думайте,пишіть,я через три дні зайду ,почитаю...
Адвокати кажуть немає сенсу,все по закону,і по договору
Робити все можливе, щоб не виграла.
Всі відмовляються займатися справою

Так, це так і є( моя знайома з форуму також зверталася до всіх наших форумних юристів з приводу Бізпозики. Відмовили всі( мене це трохи напрягає, бо також з ними скоріше за все, буде суд

Назад
Угорі