Щоденник Що робити не знаю

• Автор теми Автор теми Оленка 2025
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 175
  • Перегляди Перегляди 10K
Закрила Фінсферу, у мене щастя) з тіла 7900 за 145 днів про номінування закрила за 10600) я вважаю це непогано) краще чим суд)) далі намагаюсь вирішувати питання, клік кредит також продали ЕАПБу, буду намагатися з ними тепер домовлятися. Та з Техфінансом) СОС поки ще закриваю платежами
Расскажете как с еапб пойдет дело, интересно

Оленка 2025, доброго дня!
Фінберт через скільки тіло запропонував? Оточення турбували?
Оточення не турбували зовсім, тіло запропонували десь через місяців 6

Гарна новина, закрила всі платежі в Сос кредит, все ок. Потроху продвигаюсь до своєї мети життя без МФО

Ось, наварила я выйти на просрочку по таким МФО як Мілоан, Тенго і Панго, всі ці місяці платила пролонгацію, вже 3 дні просрочки по Мілоан, планую закрити їх за тіла, думаю будуть пропозиції за тіло + 1000, 2000. Аміго хочу закрити без прострочення у грудні.

Нервую, не без цього, але далі немає змоги тратити кошти на пролонгацію

За тіло + 1000 погасила Тенго, в кабінеті Панго борг 17 к вже нарахували, до мілоан я не заходила, потроху, невеличкими шапками повзу щоб вигрібних з цієї ями

Аміго закрила як і хотіла, встигнула за тіло

Лишилося ще 2 продані кредити по ЄАПБ, з одними суд зараз, ще 3 на про строчці, віддала кошти які брал у знайомої, 15 к, і швидко гроші з лимоном, а ще і Мілоан теж на прострочці, може в наступному місяці вийде оплатити

Вже трохи)

Лишилося ще 2 продані кредити по ЄАПБ, з одними суд зараз, ще 3 на про строчці, віддала кошти які брал у знайомої, 15 к, і швидко гроші з лимоном, а ще і Мілоан теж на прострочці, може в наступному місяці вийде оплатити

Вже трохи)
І ШГ і лимон моли б закриватися по нормальним умовам, а з ЄАПБ все таки легше за щось домовитись, ніж з умовними кредит капітал. В моїх єапб хоч навіть після суда, дозволили мені платити суму на скільки мені підходило платежів.

Дякую, маєте на увазі не брати трубки
Ставте антидзвінок
Такий додаток.
І він блокує всі номери, що не у ваших контактах..майжк всі..
Я так два роки вже живу..
Потроху дзвінків стане менше.
Будуть ще листи..
І на пошту теж..

За тіло + 1000 погасила Тенго, в кабінеті Панго борг 17 к вже нарахували, до мілоан я не заходила, потроху, невеличкими шапками повзу щоб вигрібних з цієї ями

Аміго закрила як і хотіла, встигнула за тіло
В мене тенго кредит капітал викупив, з 3300 хочуть 18 000...

Якщо не важко, можете будь ласка написати приблизний список МФО, які оточення турбували?

Назад
Угорі