Щоденник Що робити не знаю

• Автор теми Автор теми Оленка 2025
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 179
  • Перегляди Перегляди 10K
Доброго дня, потроху розказую, закрила таки Легко кредит, двома частинами за тіло, тепер хочу спробувати домовлятися про фінсферу, коштів не багато, але можливо закрию частинами. Якщо вийде. Потім буду пробувати домовляться з ЕАПБ та Технофінанс, там у мене тепер май кредит, топ 1 та фінмаркет

Сос кредит закриваю частинами, поки зробила 2 платежі, надіюсь що надалі буде виходити так же

Доброго дня, потроху розказую, закрила таки Легко кредит, двома частинами за тіло, тепер хочу спробувати домовлятися про фінсферу, коштів не багато, але можливо закрию частинами. Якщо вийде. Потім буду пробувати домовляться з ЕАПБ та Технофінанс, там у мене тепер май кредит, топ 1 та фінмаркет

Сос кредит закриваю частинами, поки зробила 2 платежі, надіюсь що надалі буде виходити так же
Скажіть будь ласка,через скільки Легко кредит ,Вам запропонував за тіло?і чи сильно доставали оточення?дякую за відповідь

Скажіть будь ласка,через скільки Легко кредит ,Вам запропонував за тіло?і чи сильно доставали оточення?дякую за відповідь
Оточення не чіпали, мені надзвонювали та писали, через 3 місяці запропонували, по треба запропонували раніше, через 60 днів

Оточення не чіпали, мені надзвонювали та писали, через 3 місяці запропонували, по треба запропонували раніше, через 60 днів
Велике дякую Вам за відповідь

У мене прострочення 10 днів,але я не відповідаю взагалі на дзвінки,а на тому тижні прийшло смс ,що будуть зв'язуватися з третіми особами,але поки мені ніхто не казав

Добрий день, позабавилась таких надоідливих як Нові кредити, пишуть що вони таке витворяють, я не можу нічого жахливого сказати, писали лише мені, чатів з гидотами не створювали, не погрожували, третіх осіб не турбували, прострочка чи з лютого, чи з березня, не памʼятаю вже. з 7000 тіла хотіли 28000, самі запропонували за 10500 закрити, у мене частина суми були, частину під збирала, і закрила. Фуууух

Добрий день, позабавилась таких надоідливих як Нові кредити, пишуть що вони таке витворяють, я не можу нічого жахливого сказати, писали лише мені, чатів з гидотами не створювали, не погрожували, третіх осіб не турбували, прострочка чи з лютого, чи з березня, не памʼятаю вже. з 7000 тіла хотіли 28000, самі запропонували за 10500 закрити, у мене частина суми були, частину під збирала, і закрила. Фуууух
Поспішили. В мене вони 6 місяців, нічого не творили, у фейсбуці пробували писати якісь коментарі у формі віршів про мене, але людям яких я не знаю взагалі, скидали мені скріншоти в меседжер, ну я проігнорував. Зараз вже місяць дзвонить якийсь бідолаха і просить тіло, каже давайте домовлятися, давайте за тіло на 2-3 місяці можемо розбити. А я сказав що вони себе погано поводили і я поки що немає бажання сплачувати😁

Перед цим місяців 2 тому телефонувала якась притрушена і сказала що я заплатю все до копійки і щоб навіть не думав про якісь вигідні умови😁

Тіла я не памʼятаю всі
Слон десь 8000
Фінберт 7000
Нові кредити
Смартивей
Фінбар 7500
Кредісенд 6400
Кліккрелит 17000
Фінмаркет 8000
Старфін 10000
Фінсфера 8000
Сос кредит 20000
Треба кредіт 6000
Легкокредіт 6000
Топ 1 9000
Поки що це всі що вийшли на про строчку. Сама більше Слон і фіньерт но там немає ще місяця
Смартівей закрила на минулому тижні за 7500, з тіла 20000

Вкладення

• зображення_viber_2025-08-15_10-09-30-659.webp
    зображення_viber_2025-08-15_10-09-30-659.webp
    48.6 Кб · Перегляди: 42
Смартівей закрила на минулому тижні за 7500, з тіла 20000
Мені пропонували, але коштів поки немає

А налог платили?

Вітаю. Я їх теж закрила, як на мене, вони самі адекватні, при наймі у мене при спілкуванні з ними не було жодних проблем.
Згодна з вами повністю, самі нормальні

Закрила Фінсферу, у мене щастя) з тіла 7900 за 145 днів про номінування закрила за 10600) я вважаю це непогано) краще чим суд)) далі намагаюсь вирішувати питання, клік кредит також продали ЕАПБу, буду намагатися з ними тепер домовлятися. Та з Техфінансом) СОС поки ще закриваю платежами

Напишіть потім про результат. Бо вони тугі і манагери в них якісь тупі, бо мої пропозиції зовсім не розуміють🤷
Якщо буде якийсь результат) Вони у вас скільки вже?) по май кредит вони тільки 1 місяць, а клік тільки пішов

по май кредит вони тільки 1 місяць, а клік тільки пішов
Май і клік - то одна контора.
Виходить вони активно їм віддають за копійки...
Тоді мабуть не має сенсу з ними розмовляти, тільки виходити мені на первісного кредитора, щоб цю прокладку ЄАПБ оминути.
Дякую за інфу

Май і клік - то одна контора.
Виходить вони активно їм віддають за копійки...
Тоді мабуть не має сенсу з ними розмовляти, тільки виходити мені на первісного кредитора, щоб цю прокладку ЄАПБ оминути.
Дякую за інфу
Мабуть що так)

Назад
Угорі