Natalia205
Форумчанин
- Дописи
- 128
- Реакції
- 42
- Бали
- 343
Natalia205 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В продовження моєї теми.
Закрила майже вже все....з моїх 24 залишилось 5, думала встигну, але ні, продали колекторам.
Панго - кредит капітал
Мілоан - кредит капітал
Майкредит - еапб
Клік кредіт - еапб.
Ще висить ізікеш поки що.
Перечитала теми про звінки оточенню, трохи заспокоїлась, наче колектори не сильно турбують. В цьому місяці доплачу свої хвости по попереднім до домовленостям і перейду до цих кредитів.
Підкажіть будь ласка у мене питання:
коли колектори подають в суд, як краще вже їм дзвонити домовлятись чи чекати пропозиції. І ще читала моніторинг себе в судовому сайті, як і де це робити.
Якщо подадуть в суд потрібен адвокат, це зрозуміла, а які документи будуть потрібні? Договора скачати си як? Які готувати документи?
Будь вдячна всім за поради.
Кому цікаво попродавали на 4 місяці прострочки
Закрила майже вже все....з моїх 24 залишилось 5, думала встигну, але ні, продали колекторам.
Панго - кредит капітал
Мілоан - кредит капітал
Майкредит - еапб
Клік кредіт - еапб.
Ще висить ізікеш поки що.
Перечитала теми про звінки оточенню, трохи заспокоїлась, наче колектори не сильно турбують. В цьому місяці доплачу свої хвости по попереднім до домовленостям і перейду до цих кредитів.
Підкажіть будь ласка у мене питання:
коли колектори подають в суд, як краще вже їм дзвонити домовлятись чи чекати пропозиції. І ще читала моніторинг себе в судовому сайті, як і де це робити.
Якщо подадуть в суд потрібен адвокат, це зрозуміла, а які документи будуть потрібні? Договора скачати си як? Які готувати документи?
Будь вдячна всім за поради.
Кому цікаво попродавали на 4 місяці прострочки