Що робить? Продали долг коллекторам

• Автор теми Автор теми Каренина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
там кредит 18к ,але вже 4 місяці просрочки.Думаю якось вийти з просрочок і платити по 1300грн в місяць,а винна я ще 4000$ уявіть,але добре,що це чоловіка родичі домовились віддавати частинами він за кордоном працює в цьому доаоможе,а от тягар мфо повністю на мені він то думає,що я все закрила ,а
мені дзвонять аферисти .Як нахлине аж тошно
Завтра понеділок,підіть в банк пробуйте домовитись.(відпишіться завтра)
Якщо є можливість домовитись з родичами то це дуже добре
Post automatically merged:

Перша задача домовитись з банком, На МФО забийте.а з панікою потрібно також боротись. Прочитайте на форумі теми є.якщо накриває, пишіть. Повірте тут допомагають,підтримують. Турбуються
Post automatically merged:

Мені вже знов погано..Де шукати??
Зверніться до адміністратора він має допомогти

Останнє редагування:
Скажіть будь ласка, якщо МФО прислали смс що перепродали кредит іншим особам, а мені вже більше місяця немає ніякого підтвердження, що мені робити? Телефонують і старі і нові "власники" мого боргу
Договор по переуступке долга, должен быть именно договором. Это документ, с номером и датой, подписанный уполномоченными лицами двух компаний. Мне присылали. К нему в приложении шли основной договор, плюс перечень должников, со сроками и суммами. А так же были прописаны все реквизиты. А то что компания передала ваш долг еще кому-то без уведомления вас и без предоставления документов, я бы не велась на это.

Договор по переуступке долга, должен быть именно договором. Это документ, с номером и датой, подписанный уполномоченными лицами двух компаний. Мне присылали. К нему в приложении шли основной договор, плюс перечень должников, со сроками и суммами. А так же были прописаны все реквизиты. А то что компания передала ваш долг еще кому-то без уведомления вас и без предоставления документов, я бы не велась на это.
Как вы этого добились? У какой конторы?

Как вы этого добились? У какой конторы?
Укрсиббанк продал Примоколлект, и мне предоставили договор прислали на почту, сама не просила. Ну Аваль трижды мой долг продавал, переуступал и так далее, но там было через суды. Но документы у меня есть, есть исполнительный лист в ДВС вернее был. И опять таки УФК факторинговая компания, мне мои оригиналы прислали заказным с уведомлением как положено. Но у меня нет этих кредитов в МФО, я если брала то брала по серьезному и в банках. Всем сказала подавайте в суд буду платить по исполнительным листам.

Аби не було одинакової інформації про Вас. То будь ласка. Моя дочка все мені повидаляла. В ВК 4-ри години сиділа поодинокі видаляли друзів. І ще не дозволяю в телефоні включати геолокацію.
Про це на форумі описувалось. Я не дуже компетентна в цих питаннях. Розповіла що сама знаю,та які дії зробила для захисту себе.
Я теж геолокацію не включаю.На форумі читала, що вираховують таким способом.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі