Що робить? Продали долг коллекторам

• Автор теми Автор теми Каренина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вас именно продали...прислали смс о смене реквизитов?или просто сообщили что передаю третьим лицам?
ТОВ «ФК «ГЕЛЕКСІ»(ТМ «Сashinsky») доручив ТОВ«ЄАПБ» стягнути Ваш БОРГ за Дог. ***

Вот меня тоже пугает эта неизвестность,у меня 29. Пока ещё месяц прошёл.Звонки.... вчера первое письмо пришло по адресу проживания. В целом ничего страшного не произошло,но мысли ли то постоянно об этом(
Наберайтесь терпіння. Позакривати соц мережі, Вайбера. Зміна карток. Легка розмова з сусідами про шахрайство в Україні. Бо знаходять їх.Попередження родичів. Перший місяць вони прощупують почву.. Вам повезло,що знайшли так рано форум. Я вже на 3м прострочки((((.

Вот меня тоже пугает эта неизвестность,у меня 29. Пока ещё месяц прошёл.Звонки.... вчера первое письмо пришло по адресу проживания. В целом ничего страшного не произошло,но мысли ли то постоянно об этом(
И не произойдёт при рациональном и твёрдом отношении к сему казусу.

Наберайтесь терпіння. Позакривати соц мережі, Вайбера. Зміна карток. Легка розмова з сусідами про шахрайство в Україні. Бо знаходять їх.Попередження родичів. Перший місяць вони прощупують почву.. Вам повезло,що знайшли так рано форум. Я вже на 3м прострочки((((.
Що через Вайбер можуть зробити? Повідомленя? Чи в контакти влізуть?

ТОВ «ФК «ГЕЛЕКСІ»(ТМ «Сashinsky») доручив ТОВ«ЄАПБ» стягнути Ваш БОРГ за Дог. ***
Мої 2 кредити в них. 2 дзвінки на тиждень
Post automatically merged:

Що через Вайбер можуть зробити? Повідомленя? Чи в контакти влізуть?
Вони взагалі копіюють Вашу телефонну книгу. І це Ви самі їм дозволяєте

Через скільки прострочки прийшло вам це повідомлення?
Мне на 5 день. И не знаю что там. Поставила блок на незнакомые номера. Кншбери заполняет весь эфир по звонкам)) другие 4-8.

. Я тоже у них . Иногда звонят. Что то пишут в смс.но это больше похоже на передачу прав взыскания,а не продажу. . По продаже МФО присылают информацию о смене реквизитов .название компании и телефоны для связи. А по закону должны прислать договор о переуступке прав взыскания Факторинговой компании.но из опыта присылают либо первую и последнюю страницу договора. Либо вообще ничего.

А якщо вайбер на ін номері?
Аби не було одинакової інформації про Вас. То будь ласка. Моя дочка все мені повидаляла. В ВК 4-ри години сиділа поодинокі видаляли друзів. І ще не дозволяю в телефоні включати геолокацію.
Про це на форумі описувалось. Я не дуже компетентна в цих питаннях. Розповіла що сама знаю,та які дії зробила для захисту себе.

. Я тоже у них . Иногда звонят. Что то пишут в смс.но это больше похоже на передачу прав взыскания,а не продажу. . По продаже МФО присылают информацию о смене реквизитов .название компании и телефоны для связи. А по закону должны прислать договор о переуступке прав взыскания Факторинговой компании.но из опыта присылают либо первую и последнюю страницу договора. Либо вообще ничего.
А у факторінга є термін. Десь читала, що якщо протягом місяця з моменту переуступки не прийде живий договір з мокрою печаткою, то договір факторингу вважається недійсним. Чи правда?

Аби не було одинакової інформації про Вас. То будь ласка. Моя дочка все мені повидаляла. В ВК 4-ри години сиділа поодинокі видаляли друзів. І ще не дозволяю в телефоні включати геолокацію.
Про це на форумі описувалось. Я не дуже компетентна в цих питаннях. Розповіла що сама знаю,та які дії зробила для захисту себе.
Дякую

А у факторінга є термін. Десь читала, що якщо протягом місяця з моменту переуступки не прийде живий договір з мокрою печаткою, то договір факторингу вважається недійсним. Чи правда?
Не скажу (.сама видела подобную информацию.а ещё и другую что нет установлено го временного термина.

Яка ситуація з банком?і скільки друзям винні?
там кредит 18к ,але вже 4 місяці просрочки.Думаю якось вийти з просрочок і платити по 1300грн в місяць,а винна я ще 4000$ уявіть,але добре,що це чоловіка родичі домовились віддавати частинами він за кордоном працює в цьому доаоможе,а от тягар мфо повністю на мені він то думає,що я все закрила ,а
мені дзвонять аферисти .Як нахлине аж тошно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі