Що до колективної заяви на Бітів

Моим соседям походу сегодня начали названивать. по прописке но я уже не живу там, нашли как-то номера двух соседей
в мене сьогодні тоже активізувались кажуть по сусідам будуть дзвонити хоть я там і так нікого не знаю😂 представились з відділу стягнень цифрових активів але мразі я не можу

в мене сьогодні тоже активізувались кажуть по сусідам будуть дзвонити хоть я там і так нікого не знаю😂 представились з відділу стягнень цифрових активів але мразі я не можу
а не подскажите какие номера вам звонили?

і вже з 300 usdt стало 1135 дирку їм від бублика а не гроші треба їх нахєр закривати задовбали

і вже з 300 usdt стало 1135 дирку їм від бублика а не гроші треба їх нахєр закривати задовбали
Они всегда дофига насчитывают а потом начинают скидки предлагать все больше и больше) обычно потом 1.5 тела предлагают но если нервы крепкие то можно годами морозить

всередині 242 то є вони
говорив я з адвокатом діла не дуже один фіг прийдеться їм платити але суто тіло + відсотки +-60$ в мому випадку а тоді вже можна звертатись в суд бо якщо забити болт то дальше тільки гірше і якщо вони не дай бог підуть в суд то скорше всього я програю і буду вимушений платити всьо повністю кароче в понеділок буду більш точніше знати що до чого поки що підсумок такий ламати їх на тіло як я зрозумів а ті погрози то є всьо шляпа
Они всегда дофига насчитывают а потом начинают скидки предлагать все больше и больше) обычно потом 1.5 тела предлагают но если нервы крепкие то можно годами морозить
вже пропонували але грошей я не міг таких знайти за 2 години

говорив я з адвокатом діла не дуже один фіг прийдеться їм платити але суто тіло + відсотки +-60$ в мому випадку а тоді вже можна звертатись в суд бо якщо забити болт то дальше тільки гірше і якщо вони не дай бог підуть в суд то скорше всього я програю і буду вимушений платити всьо повністю кароче в понеділок буду більш точніше знати що до чого поки що підсумок такий ламати їх на тіло як я зрозумів а ті погрози то є всьо шляпа
кто в суд пойдет?)

ну або пробувати ту колективну заяву поки народ є
кто в суд пойдет?)
біти то я кажу якщо вони підуть як мені сказав адвокат
я чув що вони по судах не ходять але то таке пишу то що мені сказали

ну або пробувати ту колективну заяву поки народ є

біти то я кажу якщо вони підуть як мені сказав адвокат
я чув що вони по судах не ходять але то таке пишу то що мені сказали
у них же лицензии нет. они в Лондоне или где там

бо чесно не знаю що вже з тим всім робити того і питаю людей за то всьо щоб просто відстали і цікаво як буде та колективна заява чи буде з того толк
Ви почитайте тут на форумі. Тем багато. Те,що вони відстануть це наврядчи,на заяву теж багато не розраховую. Закривати переказом на карту не бачу сенсу,а інших варіантів вони вам не запропонують. Далі думайте самі

Народ можна враховувати це як погрозу?

Вкладення

• Screenshot_2024-08-03-14-06-35-485_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2024-08-03-14-06-35-485_org.telegram.messenger.webp
    163.8 Кб · Перегляди: 168
  • Screenshot_2024-08-03-14-06-31-921_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2024-08-03-14-06-31-921_org.telegram.messenger.webp
    155.6 Кб · Перегляди: 172
Народ можна враховувати це як погрозу?
Так нет там угроз) очень он даже вежливый нужно чтобы он прямо писал найдем, убьем, приедем закопаем а на этих скринах даже хамства нет

Назад
Угорі