Що до колективної заяви на Бітів

Добрий день, ви брали у них займ? Вам зараз вони погрожують?
Так. Брала і погрожують. Тільки я завчасно попередила оточення , з ними не вступаю в діалог , а одразу блокую і роблю скрін перед цим .

я не надаю послуги на сайті, не займаюся комерційними пропозиціями. я готова цим займатися, але для цього потрібна інформація, а не просто побалакать на форумі
Понятно. Вопросов нет
Вы просите у людей личные данные, а свои предоставлять отказываетесь?
А это так надо))

Доброго дня нові приколи від біткапітал

просто тварюки нема слів
Наступного разу, перепитайте в них, чи вже 'активілізували' дані 🤦
Іноді складається враження, що й за цією шарагою стоять рашики. Чи не так?
Якщо серйозно, не витрачайте свій час на спілкування з ідіотами. Спілкуйтеся з тими людьми, хто зробить вас кращим, витрачайте свій час на своїх близьких - це має більш високу цінність
Нє, канєш бувають мамєнти, коли й я тролив мфошки, але то суто для підняття настрою, не навпаки 🤣

Наступного разу, перепитайте в них, чи вже 'активілізували' дані 🤦
Іноді складається враження, що й за цією шарагою стоять рашики. Чи не так?
Якщо серйозно, не витрачайте свій час на спілкування з ідіотами. Спілкуйтеся з тими людьми, хто зробить вас кращим, витрачайте свій час на своїх близьких - це має більш високу цінність
Нє, канєш бувають мамєнти, коли й я тролив мфошки, але то суто для підняття настрою, не навпаки 🤣
я це розумію просто питання в тому якби тільки до мене видзвонювали а так зачепили батьків пенсіонерів але я їм пояснив брата який воює зараз і так далі

Як вам таке ? Кому писали і що вони робили ?
IMG_0596.webp

Пошліть його і заблокуйте, скільки прострочка?
Вже 50 днів і зараз прислали таке
Я замалював імʼя і номера а по боках ще фото
Це якийсь *****ц ніколи не звʼязуєте своє життя з мфо звісно скільки було мфо в мене кредитів в мфо але таке перший раз

Це якийсь *****ц ніколи не звʼязуєте своє життя з мфо звісно скільки було мфо в мене кредитів в мфо але таке перший раз
Що порадите ? Предлагають щоб я оплатив 450 usdt а брав я 200 usdt

Вкладення

• IMG_0597.webp
    IMG_0597.webp
    104.5 Кб · Перегляди: 241
Останнє редагування:

Не платите если не согласны в суд они не ходят

Є ще багато випадків коли вони після того як людина сплачує вішають на них нові кредити, і доказати що вони його не брали не можуть, ці недоумки не в своєму розумі

Є ще багато випадків коли вони після того як людина сплачує вішають на них нові кредити, і доказати що вони його не брали не можуть, ці недоумки не в своєму розумі
Можна їх трохи пошевелить накатать заяву теж не одну. У них є опція оплати в гривнях через додаток. Там висвітлює номер карти А-БАНКУ, вони ж шахраї да ще і не відомо де знаходяться. Можливо є якісь заяви до наших правоохоронних органів з приводу що скидаєш кошти а тобі погрози і порушення законів в слід. Залишити звернення до а-банку по номеру карти що ці люди є шахраями і колекторами вибивають кошти не законим чином. Попередження тільки якщо хочете встановити додаток ні в якому разі ненадавайте дозвіл на використання контаутів телефону.

Можна їх трохи пошевелить накатать заяву теж не одну. У них є опція оплати в гривнях через додаток. Там висвітлює номер карти А-БАНКУ, вони ж шахраї да ще і не відомо де знаходяться. Можливо є якісь заяви до наших правоохоронних органів з приводу що скидаєш кошти а тобі погрози і порушення законів в слід. Залишити звернення до а-банку по номеру карти що ці люди є шахраями і колекторами вибивають кошти не законим чином. Попередження тільки якщо хочете встановити додаток ні в якому разі ненадавайте дозвіл на використання контаутів телефону.
Писали уже заявления толку пока нет до сих пор работают

Цікава смс сьогодні прийшла, бітів прижали відкрили іншу шарагу.

Вкладення

• Screenshot_2024-07-30-18-03-26-987_com.truecaller.webp
    Screenshot_2024-07-30-18-03-26-987_com.truecaller.webp
    44.7 Кб · Перегляди: 185
Всім доброго дня, хочу приєднатись до колективної заяви на дану "компанію". Чи являється це актуальним?

Назад
Угорі